Biluthyrning i Tarragona

 

Mest populära bilarna i Tarragona

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Tarragona, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Tarragona

Sixt Biluthyrning Tarragona

Sixt Biluthyrning Tarragona

Sixt biluthyrning i Tarragona i Spanien garanterar dig enkel och bekväm biluthyrning, med ett nätverk av kontor i staden med omgivningar. Förutom i centrala Tarragona, hittar du även oss vid stadens snabbtågstation, vid Reus flyplats, samt i Salou.Vår biluthyrning i Tarragona är det givna valet om du vill hitta en hyrbil i Tarragona som förenar service, tillförlitlighet och ekonomi. Oavsett om du planerar att köra i tjänsten eller för nöjes skull, vill köra runt familjen i en minibuss eller ensam glida runt i en cabriolet eller annan lyxbil är du välkommen att botanisera i vår omfattande fordonspark.I våra fyra kontor i trakten kan du välja mellan kategorierna personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter, samt 4x4. I vårt kontor i centrala Tarragona samt i Salou kan vi även erbjuda lastbilar till uthyrning. Därtill kan du lägga till en eller flera tilläggstjänster, beroende på vilken bilmodell du har valt. Vi på Sixt ser fram emot att hälsa dig välkommen till vår biluthyrning i Tarragona. Att hyra bil i Tarragona går enkelt och smidigt.
Hyrbil i Tarragona ger dig frihet att vara spontan

Hyrbil i Tarragona ger dig frihet att vara spontan

Spanien och Katalonien har ett klimat som lockar turister från hela Europa, med milsvidda sandstränder och vackra städer som främsta lockbeten. Den som väljer att hyra bil i Tarragona kan enkelt ta sig runt i området, och även ta sig till lite mer svårupptäckta pärlor. Staden Tarragona grundades av romarna. Ruinerna från staden Tarraco, som romarna döpte den till, finns mitt i centrum och är uppsatta på Unescos världsarvslista. Oavsett vilket av Sixt kontor som du valt att hyra bil i Tarragona på har du en kort bilresa till Port Aventura, en av de största nöjesparkerna i Europa. Allra kortast har du om du hyrt bil i Salou, som med sina många stränder är en populär turistort.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Tarragona

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Tarragona?
För att hyra en bil hos SIXT på Tarragona så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Tarragona.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Tarragona?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Tarragona. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 420 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Service under och efter uthyrningen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Tarragona

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Tarragona?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Tarragona?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Tarragona?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Tarragona

Visa mer