Biluthyrning i Teneriffa

 

Mest populära bilarna i Teneriffa

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Teneriffa Syd Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Teneriffa

Sixt Biluthyrning på Teneriffa

Sixt Biluthyrning på Teneriffa

Hyr en bil från Sixt Biluthyrning på Teneriffa flygplats och upplev det bästa denna destination har att erbjuda. Sixt erbjuder ett brett urval av fordon för att möta alla tänkbara behov vad gäller ekonomi, komfort och utrymme.Varesig du önskar en personbil, 4x4, cabriolet, lyxbil eller minibuss som din hyrbil på Teneriffa har vi ett fordon som passar dig. På vår biluthyrning på Teneriffa hyr vi ut fordon från märken som BMW, Audi, Peugeot och många andra och du kan bland annat välja till navigationssystem i hyran, för att undvika att köra vilse på din semester i Spanien. Sixt erbjuder också andra tjänster, såsom obegränsade kilometer och ytterligare förarförsäkring så att ni kan dela upp körsträckorna mellan varandra i bilen. Genom att hyra en bil på Teneriffa kan ni upptäcka ön på egen hand och snabbt och enkelt ta er runt till alla tänkbara platser.
Platser att besöka med hyrbil på Teneriffa

Platser att besöka med hyrbil på Teneriffa

Teneriffa är en stor ö med en uppsjö fantastiska platser att besöka, oavsett om du söker ett äventyr eller en lugn dag på stranden intill det kristallklara vattnet. Genom att hyra din bil på Teneriffa hos oss får du tid och möjlighet att snabbt och enkelt ta dig runt till alla tänkbara attraktioner. Ta till exempel en dagstur till Anagabergen i öns nordöstra hörn och upptäck dess häpnadsväckande, skyddade natur som består av kustlandskap, raviner och skog. Här hittar ni också naturmonumentet Roques de Anaga, klippor som formats i havet genom erosion. En familjefavorit är Siam park, en av Europas största temavattenparker, skapad med en smula magi och spännande attraktioner. Teneriffa erbjuder massor av stränder, parker, museum, restauranger och nattlig underhållning, så se till att ha koll på vad som passar just er bäst innan ni åker. Att hyra en bil på Teneriffa är det bästa sättet att få ut det mesta av din semester i Spanien. Med ett fordon från vår biluthyrning på Teneriffa får du tid till både äventyr och avslappning.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Teneriffa

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Teneriffa?
För att hyra en bil hos SIXT på Teneriffa så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Teneriffa.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Teneriffa?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Teneriffa. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 6108 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Teneriffa

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Teneriffa?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Teneriffa?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Teneriffa?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?