Biluthyrning i Zaragoza

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Zaragoza

Sixt Biluthyrning Zaragoza

Sixt Biluthyrning Zaragoza

Sixt biluthyrning i Zaragoza i Spanien garanterar dig en enkel och smidigt biluthyrning i staden, med uthyrningsställen i anslutning till såväl tågstationen som flygplatsen. Hos Sixt hittar du snabbt fram till din hyrbil i Zaragoza, så att du får möjlighet att uppleva staden på bästa sätt.Oavsett om du är här i affärer eller nöje, är ute efter en lyxbil, cabriolet, ekonomi-modell eller en minibuss, så ser vi till att du kan hyra den bil i Zaragoza som passar dina behov bäst. På vår biluthyrning i Zaragoza kan du välja bland kategorierna personbilar och kombibilar, sportbilar och cabrioleter, 4x4 eller lastbil. Sixt erbjuder dessutom många olika extrafunktioner i form av satellitnavigering, bilbarnstolar och liknande, beroende på kontor och bilmodell. Tanken är att du ska kunna skräddarsy din hyrbil i Zaragoza efter din smak, för din säkerhet, bekvämlighet och trivsel. Vår kompetenta och trevliga personal hjälper gärna till om du har några frågor. Varmt välkommen till vår biluthyrning i Zaragoza!
Upptäck Zaragoza med din hyrbil

Upptäck Zaragoza med din hyrbil

Att hyra bil i Zaragoza är ett smart sätt att obehindrat kunna ta dig runt i staden, och vara flexibel nog att göra små spontana utflykter för att lära känna den bättre. Med drygt 700 000 invånare är Zaragoza den femte största staden i Spanien, och det finns mycket att upptäcka. Stadens kanske mest slående byggnad är den stora kyrkan Catedral-Basílica de Nuestra Señora del Pilar, belägen alldeles intill floden Ebro. Kyrkan anses vara den första i historien som tillägnades Jungfru Maria, efter att hon själv, enligt legenden, uppenbarade sig för aposteln Jakob på denna plats den 2 januari år 40. Eftersom du har valt att hyra bil i Zaragoza är det även enkelt att köra till Aljafería-palatset, varifrån den arabiska Banu Hud-familjen styrde området kring Zaragoza på 1100-talet. I dag hyser palatset regionstyrelsen, men de storslagna byggnaderna är även öppna för turister.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Zaragoza
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Zaragoza?
För att hyra en bil hos SIXT på Zaragoza så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Zaragoza.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Zaragoza?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Zaragoza. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 757 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,5)
Överlämningen av bilen
(4,5)
Vägen till Sixt
(4,3)

Vanliga frågor om hyrbilar i Zaragoza

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Zaragoza?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Zaragoza?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Zaragoza?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Zaragoza

Visa mer