Biluthyrning på Colombo Int. Flygplats

 

Mest populära bilarna i Colombo Int. Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Colombo Int. Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Colombo Int. Flygplats

Adress

Canada Frienship Road, 114 50 Katunayake, Sri Lanka
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Colombo Int. Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Colombo Bandaranaike Flygplats

Sixt Biluthyrning vid Colombo Bandaranaike Flygplats

Välkommen till Sixt Biluthyrning i vackra Sri Lanka. Genom oss på Sixt kan du smidigt hyra bil vid Colombo Bandaranaike Flygplats. Hos oss kan du välja bland snygga cabrioleter och sportbilar, flexibla kombibilar och personbilar samt starka 4x4 bilar. Låt oss hjälpa dig att välja en bil som passar för just din vistelse, oavsett om du är här i affärer eller på semester. På vår hemsida kan du välja bland skräddarsydda tillval som exempelvis navigator och bilbarnstolar. Observera att vi inte reserverar specifika bilmodeller utan endast en bil från den valda fordonskategorin. Gör din vistelse i Sri Lanka så smidig som möjligt genom att hyra bil vid Colombo Bandaranaike Flygplats.
Upptäck Sri Lanka med en hyrbil från Colombo Bandaranaike Flygplats

Upptäck Sri Lanka med en hyrbil från Colombo Bandaranaike Flygplats

Det finns flera fördelar med att hyra bil vid Colombo Bandaranaike Flygplats hos oss på Sixt. Först och främst kan du på egen hand ta dig in till stadskärnan eller vidare till andra destinationer. Det tar cirka 40 minuter att köra mellan flygplatsen och Colombos centrum. Från vår biluthyrning på Colombo Bandaranaike Flygplats tar du dig även vidare till Yala nationalpark på endast en och en halv timmes bilfärd. Sri Lanka har goda vägförbindelser och är dessutom ett spännande resmål att utforska på egen hand.
Colombo, staden som har allt

Colombo, staden som har allt

Genom att hyra bil vid Colombo Bandaranaike Flygplats kan du smidigt köra till stadens alla områden och sevärdheter. Här i huvudstaden finns det mycket att se och göra. Beskåda det vackra templet Gangaramaya med sina imponerande statyer. Ät på någon av de otaliga restaurangerna eller kör till Colombos nationella museum för att titta på landets många antika tavlor och samtidigt uppleva landets rika historia. Vi på Sixt hjälper dig gärna att hitta en bil som passar perfekt för just din vistelse. Välkommen till vår biluthyrning vid Colombo Bandaranaike Flygplats, vi ser fram emot att få hjälpa dig på plats!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Colombo Int. Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Colombo Int. Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Colombo Int. Flygplats så måste du vara minst 23 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Colombo Int. Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Colombo Int. Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 24 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Vägen till Sixt
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar på Colombo Int. Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Colombo Int. Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Colombo Int. Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Colombo Int. Flygplats

Visa mer