Biluthyrning på St. Lucia Hewanorra Flygplats

 

Mest populära bilarna i St. Lucia Hewanorra Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från St. Lucia Hewanorra Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret St. Lucia Hewanorra Flygplats

Adress

Hewanorra Airport Arrival Hall, . Vieux Fort, St. Lucia
Mer information

Kontorstider

mån - sön
10:00 - 19:00
Helgdagar
10:00 - 19:00

Våra tjänster på St. Lucia Hewanorra Flygplats

Sixt Biluthyrning vid St. Lucia Hewanorra Flygplats

Sixt Biluthyrning vid St. Lucia Hewanorra Flygplats

Varmt välkommen till Sixt Biluthyrning på den södra sidan av Saint Lucia. Vi på Sixt ger dig möjlighet att utforska landet genom att på ett smidigt sätt hyra bil vid St. Lucia Hewanorra Flygplats. I vårt bilsortiment har vi personbilar, kombibilar och funktionella 4x4-bilar samt snygga sportbilar och cabrioleter. Boka en bil här på nätet så är du redo att ta dig vidare direkt när du har landat på ön. Kom bara ihåg att vi inte bokar enskilda bilmodeller. Vi ser dock till att du får en bil från den valda fordonskategorin. På vår hemsida kan du även välja bland praktiska tillval som navigator och bilbarnstolar. Välkommen till Saint Lucia, enligt vissa en av de vackraste platserna i världen.
Enkelt att hyra bil vid St. Lucia Hewanorra Flygplats

Enkelt att hyra bil vid St. Lucia Hewanorra Flygplats

Hewanorra International Airport (UVF) är den andra flygplatsen i Saint Lucia. Från vår biluthyrning på St. Lucia Hewanorra Flygplats tar du dig enkelt vidare till spännande sevärdheter och vackra stränder. Att hyra bil vid St. Lucia Hewanorra Flygplats gör det möjligt för dig att på egen hand utforska och upptäcka de magnifika vyerna längs kusten. Du når även det lilla samhället Hewanorra på endast fem minuters bilfärd från flygplatsen. Att köra till huvudstaden från vår biluthyrning på St. Lucia Hewanorra Flygplats tar ungefär en timma. Du kör då längst den östra kusten och vi garanterar att du kommer att vilja stanna till flera gånger bara för att njuta av utsikten.
Bad och natur i mysiga Saint Lucia

Bad och natur i mysiga Saint Lucia

Paradisön Saint Lucia är i första hand känd för den vackra naturen och för de underbara stränderna. Du kan köra till många av de mest populära platserna genom att hyra bil vid St. Lucia Hewanorra Flygplats. Besök de höga Pitonerna vid den västra kusten eller Smugglers Cove högst upp i norr. Med en hyrbil från St. Lucia Hewanorra Flygplats kör du enkelt mellan dessa platser, även om de ligger i vitt skilda delar av ön.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på St. Lucia Hewanorra Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på St. Lucia Hewanorra Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på St. Lucia Hewanorra Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i St. Lucia Hewanorra Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på St. Lucia Hewanorra Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 249 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Återlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar på St. Lucia Hewanorra Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på St. Lucia Hewanorra Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på St. Lucia Hewanorra Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?