Biluthyrning i Ängelholm

 

Mest populära bilarna i Ängelholm

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ängelholm Helsingborg Flygpl., med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Ängelholm

Sixts biluthyrningstjänster i Ängelholm

Sixts biluthyrningstjänster i Ängelholm

Sixt biluthyrning i Ängelholm är porten till att upptäcka de nordvästra delarna av Skåne, en enastående del av Sverige i direkt närhet till havet. Med en av våra hyrbilar tar du dig från strand till stadscentrum på nolltid. Välj bland olika biltyper som person- och kombibil, 4x4, minibuss, sportbil, cabriolet, eller lastbil. När det gäller hyrbil i Ängelholm får kundens ekonomi avgöra val av bilmodell och för den som vill förhyra en bil står även kategorin lyxbil till förfogande.Det är elementärt för oss att möta kundernas individuella önskningar och behov. Genom olika tillval vill vi göra det extra attraktivt för våra kunder att hyra bil i Ängelholm. Beroende på kontor kan vi erbjuda satellitnavigation, obegränsad körsträcka, försäkring, barnstol, extra förare och första klass/first class. Även personer under 25 år är välkomna att hyra bil i Ängelholm. Oberoende av om du besöker den här delen av Sverige i tjänsteärende eller för nöjes skull möter vi dina krav och garanterar problemfri transport med hög trivselfaktor. Vår biluthyrning i Ängelholm håller erkänt hög kvalitet, så för den som är mån om bra service är Sixt rätta valet.
Köra i Ängelholm med Sixt

Köra i Ängelholm med Sixt

Det står utom tvivel att det är en utmärkt idé att hyra bil i Ängelholm. Oerhört natursköna områden i omedelbar närhet till staden väntar på att upptäckas, och även för den som har knappt om tid erbjuder sig lättillgängliga utflyktsmål. Med en hyrbil i Ängelholm kör du kvickt ner till havsstranden för en välgörande promenad. Den sportiga ser till att ta sig till det ställe på den mäktiga Hallandsåsen där det finns möjlighet att åka både sommarrodel och mountainbike, och naturvännen tar sig en promenad i de vackra bokskogarna som också ligger i det här området. Vår team för biluthyrning i Ängelholm bemöter dig med utmärkt service och stor hjälpberedskap, för att göra din vistelse så bra som möjligt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ängelholm

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ängelholm?
För att hyra en bil hos SIXT på Ängelholm så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ängelholm.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ängelholm?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ängelholm. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 209 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(5,0)
Bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Ängelholm

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ängelholm?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ängelholm?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ängelholm?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Ängelholm

Visa mer