Biluthyrning
Alvesta
Fäll ihop
Sverige // Alvesta
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Alvesta: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt garanterar dig enkel och bekväm biluthyrning i Alvesta. Med ett stort utbud av bilar kan du alltid hitta modellen som är rätt för dig och fort komma i väg ut på vägarna. Det smarta upplägget på Sixt biluthyrning i Alvesta ger dig möjlighet att hitta en hyrbil som passar just dina behov. Sixt i Sverige erbjuder bland annat BMW, cabriolet, lyxbil, minibuss, och en rad andra modeller liksom 4x4. Upptäck de många möjligheterna och bekvämligheten med en riktig bra biluthyrning. Ta del av de aktuella erbjudanden på hemsidan och gör dig redo för vägarna.

 
 • Alvesta Järnvägsstation
  Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö. - Sö.11:00 - 15:00
  Helgdag12:00 - 15:00
  Boka på detta kontoret

 • Alvesta Järnvägsstation

  Sixt Biluthyrning
  Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö. - Sö.11:00 - 15:00
  Helgdag12:00 - 15:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Alvesta

Med många extrafunktioner och möjligheten att göra tillägg är valfriheten på vår biluthyrning i Alvesta stor. Gör valen för att skapa den perfekta resan som är rätt för dig, du kan alltid få en helhetslösning som utgår från dina önskemål som till exempel ekonomi och komfort. Denna valfrihet är densamma oavsett om du behöver en hyrbil i Alvesta för jobbet eller för semestern. För att söka efter en hyrbil i Alvesta besök du hemsidan där du även kan göra din bokning.

Hyra bil i Alvesta ger stora möjligheter

Det är en upplevelse att färdas i det Småländska landskapet. Här får du njuta av vacker skog, glittrande små sjöar och små pittoreska byar med små röda hus som är så typiska för Sverige. I trakterna kring Alvesta finns mycket spännande att upptäcka. Galleri Småland är ett måste för den kulturintresserade liksom Alvesta kommuns utställningshall. Söder om Växjö ligger Huseby Bruk, en välbevarad gård med rötterna i 1800-talet där du njuter av en levande bruksmiljö. Eller varför inta använda hyra bil i Alvesta och besöka Hanaslövberget? Här åker du skidor under vintern och under sommaren njuter du av en lummig grönska.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service