Biluthyrning i Alvesta

 

Mest populära bilarna i Alvesta

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Alvesta Järnvägsstation, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Alvesta

Boka hyrbil i Alvesta

Boka hyrbil i Alvesta

Sixt garanterar dig enkel och bekväm biluthyrning i Alvesta. Med ett stort utbud av bilar kan du alltid hitta modellen som är rätt för dig – och fort komma i väg ut på vägarna. Det smarta upplägget på Sixt biluthyrning i Alvesta ger dig möjlighet att hitta en hyrbil som passar just dina behov.
Sixt i Sverige erbjuder bland annat BMW, cabrioleter, lyxbilar, minibussar, och en rad andra modeller, exempelvis bilar med fyrhjulsdrift. Upptäck de många möjligheterna och bekvämligheten med en riktig bra biluthyrning. Ta del av de aktuella erbjudanden på hemsidan och gör dig redo att ge dig ut på vägarna.
Välj de rätta tillvalen för dig

Välj de rätta tillvalen för dig

Med möjligheten att lägga till extrafunktioner och tillägg blir valfriheten på vår biluthyrning i Alvesta större än väntat. Gör de val som känns rätt för dig, och för att ge dig den perfekta resan.
Du kan alltid skapa en helhetslösning som utgår från dina önskemål, till exempel med fokus på ekonomi och komfort.
Denna valfrihet är densamma oavsett om du behöver en hyrbil i Alvesta i jobbet eller på semestern. För att söka efter en hyrbil i Alvesta besöker du hemsidan, där du även kan göra din bokning.
Hyrbil i Alvesta ger större möjligheter

Hyrbil i Alvesta ger större möjligheter

Det är en upplevelse att färdas genom det småländska landskapet. Här får du njuta av vacker skog, glittrande sjöar, och pittoreska byar med små röda hus som är så typiska för Sverige. I trakterna kring Alvesta finns mycket spännande att upptäcka.
Galleri Småland är ett måste för den kulturintresserade, liksom Alvesta kommuns utställningshall. Söder om Växjö ligger Huseby Bruk, en välbevarad gård med rötterna i 1800-talet där du får möta en levande bruksmiljö.
Eller varför inte hyra bil i Alvesta och besöka Hanaslövberget? Här åker du skidor på vintern och på sommaren kan du svalka dig i den lummiga grönskan.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Alvesta

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Alvesta?
För att hyra en bil hos SIXT på Alvesta så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Alvesta.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Alvesta?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Alvesta. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 30 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Alvesta

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Alvesta?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Alvesta?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Alvesta?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Alvesta

Visa mer