Biluthyrning
Åre
Fäll ihop
Sverige // Åre
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Åre: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Åre har två kontor. Ett finns i centrala Åre. Det andra ligger vid Åre Östersund flygplats en timme bilväg till Åre. Att hyra bil i Åre är ett smidigt sätt att upptäcka staden. Med bilar i alla smaker och prisklasser finns det någonting för alla. Åre är en skidort i Sverige som ligger nära den norska gränsen. Att hyra bil i Åre gör det lätta att ta sig till aktiviteter, möten eller skidbackar.

 
 • Åre Östersund Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Åre Östersund Flygplats
  832 96 Frösön

  Må. - Sö.07:00 - 24:00
  Helgdag08:00 - 24:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Åre centrum

  Sixt Biluthyrning
  Sankt Olavs väg 33
  837 52 Åre

  Må. - Fr.09:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrningstjänster i Åre

Biluthyrning i Åre ger möjligheter. Med en stor vagnpark går det lätt att hitta den perfekta bilen för ändamålet. Med utbud av både ekonomi och premiumbilar finns det alternativ i alla prisklasser. Tillbehör som bilbarnstolar och GPS gör upplevelsen än mer bekväm. Med hyrbil i Åre är det lätt att ta sig från ett mål till ett annat. Det finns två kontor i Åre, varav det vid flygplatsen har dygnet runt öppet.

Köra i Åre med Sixt

Åre är en turistort i västra Jämtland i Sverige. Skidåkning, både längd- och utförsåkning är starkt förknippat med Åre. Med en 4x4 bil blir körupplevelsen en fröjd i vinterväglag till och från backarna. Biluthyrning i Åre är ett sätt att ta del av sevärdheter utanför stadskärnan. Åre var från början en kyrkby. Det finns många historiska kyrkor att besöka. Under sommarhalvåret är fjällvandring lockande. Att ta sig mellan de olika lederna är perfekt att göra med en cabriolet. Då kan man njuta av den friska fjälluften även under transporten. Med hyrbil i Åre kan även de lite avlägsnare resmålen besökas, såsom stora forsar och kalkstensgrottor. Åres nattliv är brett och levande under vintersäsongen. Att åka runt i Åre i en lyxbil kryddar upplevelserna lite extra. Åre är ett bra val av konferensort. Med en minibuss kan de större sällskapen åka till och från hotellet samt njuta av den avslappnande atmosfären mellan mötena. Åre är en av Sveriges mest besökta turistorter. Genom att hyra en bil i Åre är det lätt att ta del av det breda utbudet av aktiviteter.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service