Biluthyrning i Åre

 

Mest populära bilarna i Åre

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Åre Östersund Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Åre

Sixt biluthyrningstjänster i Åre

Sixt biluthyrningstjänster i Åre

Sixt biluthyrning i Åre har två kontor. Ett finns i centrala Åre. Det andra ligger vid Åre Östersund flygplats en timme bilväg till Åre. Att hyra bil i Åre är ett smidigt sätt att upptäcka staden. Med bilar i alla smaker och prisklasser finns det någonting för alla. Åre är en skidort i Sverige som ligger nära den norska gränsen. Att hyra bil i Åre gör det lätta att ta sig till aktiviteter, möten eller skidbackar. Biluthyrning i Åre ger möjligheter. Med en stor vagnpark går det lätt att hitta den perfekta bilen för ändamålet. Med utbud av både ekonomi och premiumbilar finns det alternativ i alla prisklasser. Tillbehör som bilbarnstolar och GPS gör upplevelsen än mer bekväm. Med hyrbil i Åre är det lätt att ta sig från ett mål till ett annat. Det finns två kontor i Åre, varav det vid flygplatsen har dygnet runt öppet.
Köra i Åre med Sixt

Köra i Åre med Sixt

Åre är en turistort i västra Jämtland i Sverige. Skidåkning, både längd- och utförsåkning är starkt förknippat med Åre. Med en 4x4 bil blir körupplevelsen en fröjd i vinterväglag till och från backarna. Biluthyrning i Åre är ett sätt att ta del av sevärdheter utanför stadskärnan. Åre var från början en kyrkby. Det finns många historiska kyrkor att besöka. Under sommarhalvåret är fjällvandring lockande. Att ta sig mellan de olika lederna är perfekt att göra med en cabriolet. Då kan man njuta av den friska fjälluften även under transporten. Med hyrbil i Åre kan även de lite avlägsnare resmålen besökas, såsom stora forsar och kalkstensgrottor. Åres nattliv är brett och levande under vintersäsongen. Att åka runt i Åre i en lyxbil kryddar upplevelserna lite extra. Åre är ett bra val av konferensort. Med en minibuss kan de större sällskapen åka till och från hotellet samt njuta av den avslappnande atmosfären mellan mötena. Åre är en av Sveriges mest besökta turistorter. Genom att hyra en bil i Åre är det lätt att ta del av det breda utbudet av aktiviteter.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Åre

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Åre?
För att hyra en bil hos SIXT på Åre så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Åre.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Åre?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Åre. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 173 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Bilen
(4,8)
Service under och efter uthyrningen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Åre

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Åre?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Åre?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Åre?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Åre

Visa mer