Biluthyrning i Arvidsjaur

 

Våra tjänster på Arvidsjaur

Sixt biluthyrning i Arvidsjaur

Sixt biluthyrning i Arvidsjaur

Söker du en hyrbil i Arvidsjaur? Sixt är ett av Europas ledande biluthyrningsföretag. För alla som vill ha en enkel och bekväm biluthyrning i Arvidsjaur är det här ett val som snabbt hjälper dig igång. Du är snart redo att bege dig ut på vägarna i norra Sverige. Sixt kan alltid ta fram en lösning med en hyrbil som är anpassad utifrån din behov. Här kan du välja mellan allt från cabriolet, lyxbil och minibuss till 4x4 och BMW. Att hyra bil i Arvidsjaur passar dig som till exempel är på semester eller besök i området.Givetvis har du möjligheten att addera olika extrafunktioner vid biluthyrning i Arvidsjaur. Det ger dig stora möjligheter att skapa en helhetslösning helt anpassad efter dina specifika krav på ekonomi, komfort liksom säkerhet. Det spelar ingen roll om du behöver en hyrbil Arvidsjaur under en resa i arbetet eller under semestern - flexibiliteten är alltid densamma. Bokningen av din hyrbil i Arvidsjaur gör du direkt på nätet, via din smartphone eller kontakta vår kundtjänst om du har några fråga eller behöver rådgivning kring din bokning.
Upptäck fjällvärlden i Sverige

Upptäck fjällvärlden i Sverige

Bilkörning i Arvidsjaur bjuder på storslagen natur. Höga fjäll, mäktiga vidder och djupa skogar - det här är Lappland när det är som bäst! Njut av körningen och ta dig genom det vackra och fascinerande landskapet. Varje årstid har sin charm. Att hyra bil i Arvidsjaur är ett enkelt sätt att utforska det vackra landskapet. När du är ute och kör kommer du definitivt snart att hitta dina egna smultronställen. Genom att hyra bil i Arvidsjaur kan du till exempel testa fiskelyckan i Älvsbyn, här finns harr, öring och lax och eller ta en biltur till någon av de små skogstjärnarna där kan du få en röding på kroken. Eller gör en tur till Reivo fritidsområde som är den största urskogen i inlandet. Här kan du se lodjur, järv liksom björn.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Arvidsjaur

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Arvidsjaur.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Arvidsjaur?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Arvidsjaur. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Arvidsjaur?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Arvidsjaur

Kan jag boka en bil för en längre tid i Arvidsjaur?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Arvidsjaur?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Arvidsjaur

Visa mer