Biluthyrning
Båstad
Fäll ihop
Sverige // Båstad
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Båstad: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt hjälper dig till en enkel och bekväm semester i fantastiska Båstad. Hos oss kan du snabbt och smidigt hyra bil i Båstad, för att sedan ha mer tid över till att njuta av denna härliga sommarpärla i södra Sverige. På vår biluthyrning i Båstad hjälper dig att hitta rätt hyrbil för just dig, dina behov och din ekonomi, oavsett om det är en cabriolet, minibuss, stor familjebil, 4x4 eller en läcker lyxbil du är ute efter när du ska hyra bil i Båstad.

 
 • Båstad Delivery Service

  Sixt Biluthyrning
  Delivery Service
  269 33 Båstad

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixts biluthyrningstjänster i Båstad

Vi på Sixt biluthyrning i Båstad vill att ditt besök i vår stad ska vara så trevligt och flyta på så bra som möjligt. Därför erbjuder vi skräddarsydd biluthyrning i Båstad där vi hjälper dig att direkt hitta just det du är ute efter. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för din vistelse här, vare sig du är här på familjesemester, i affärsresa eller för att njuta av salta bad och nattliv med polarna. Vi är flexibla inför vad du söker och anpassar din hyrbil i Båstad efter dina behov, bland annat bistår vi gärna med satellitnavigering och bilbarnstolar.

Köra i Båstad med Sixt

Oavsett om du är på familjesemester eller på konferens med jobbet när du ska hyra bil i Båstad så finns det mycket att njuta av i denna sommarstad i södra Sverige 0. Många jämför en varm sommardag på någon av Båstads härliga stränder med semester på rivieran, och vi kan förstå varför. Sommarkänslan är på topp och semesterfirare från hela landet njuter av långa dagar på stranden och lika långa nätter på någon av Båstads berömda nattklubbar, som lever upp som få andra platser under årets varma månader. Tennisveckan är stadens kanske mest kända och populära event, en vecka varje sommar då tenniseliten och ett stort gäng festsugna samlas i Båstad under sommarsolen. Med hyrbil i Båstad får du all tänkbar frihet att upptäcka både den charmerande orten och de många härliga badstränderna i Hemmelövsområdet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service