Biluthyrning i Båstad

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Båstad

Sixts biluthyrningstjänster i Båstad

Sixts biluthyrningstjänster i Båstad

Sixt hjälper dig till en enkel och bekväm semester i fantastiska Båstad. Hos oss kan du snabbt och smidigt hyra bil i Båstad, för att sedan ha mer tid över till att njuta av denna härliga sommarpärla i södra Sverige. På vår biluthyrning i Båstad hjälper dig att hitta rätt hyrbil för just dig, dina behov och din ekonomi, oavsett om det är en cabriolet, minibuss, stor familjebil, 4x4 eller en läcker lyxbil du är ute efter när du ska hyra bil i Båstad. Vi på Sixt biluthyrning i Båstad vill att ditt besök i vår stad ska vara så trevligt och flyta på så bra som möjligt. Därför erbjuder vi skräddarsydd biluthyrning i Båstad där vi hjälper dig att direkt hitta just det du är ute efter. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt lösning för din vistelse här, vare sig du är här på familjesemester, i affärsresa eller för att njuta av salta bad och nattliv med polarna. Vi är flexibla inför vad du söker och anpassar din hyrbil i Båstad efter dina behov, bland annat bistår vi gärna med satellitnavigering och bilbarnstolar.
Köra i Båstad med Sixt

Köra i Båstad med Sixt

Oavsett om du är på familjesemester eller på konferens med jobbet när du ska hyra bil i Båstad så finns det mycket att njuta av i denna sommarstad i södra Sverige 0. Många jämför en varm sommardag på någon av Båstads härliga stränder med semester på rivieran, och vi kan förstå varför. Sommarkänslan är på topp och semesterfirare från hela landet njuter av långa dagar på stranden och lika långa nätter på någon av Båstads berömda nattklubbar, som lever upp som få andra platser under årets varma månader. Tennisveckan är stadens kanske mest kända och populära event, en vecka varje sommar då tenniseliten och ett stort gäng festsugna samlas i Båstad under sommarsolen. Med hyrbil i Båstad får du all tänkbar frihet att upptäcka både den charmerande orten och de många härliga badstränderna i Hemmelövsområdet.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Båstad
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Båstad.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Båstad?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Båstad. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Båstad?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Båstad

Kan jag boka en bil för en längre tid i Båstad?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Båstad?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Båstad

Visa mer