Biluthyrning
Borås
Fäll ihop
Sverige // Borås
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Borås: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Borås ger dig de optimala förutsättningarna att upptäcka en intressant och mångskiftande region av Sverige. Med ett sekels erfarenhet av biluthyrning är vi kapabla till att ta hand om alla dina behov. Att hyra bil i Borås är ett säkert sätt att få ut mycket av besöket eftersom det ger tillgång till sevärdheter även utanför stadens centrum. Med en hyrbil i Borås blir det enklare att ta sig runt och avnjuta resan.

 
 • Borås Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Borås Centralstation
  504 35 Borås

  Må. - Fr.07:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Borås centrum

  Sixt Biluthyrning
  Göteborgsvägen 35
  504 35 Borås

  Må. - Fr.07:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Enkelt att hyra bil i Borås

Sixts biluthyrningstjänster i Borås

Biluthyrning i Borås är ett område som Sixt är experter på. På vårt kontor behöver du inte leta länge innan du hittar det du söker efter och vi har något för alla smaker: cabriolet, 4x4, lyxbil eller minibuss. Oavsett vilket alternativ du väljer gör vi vårt bästa för att din hyrbil i Borås inte ska förstöra din ekonomi. Om du känner osäkerhet inför ditt val kan du alltid välja att börja om på 0 och byta bil. Vår biluthyrning i Borås hjälper dig gärna med alla frågor som du kan tänkas ha när du funderar på att hyra bil i Borås.

Köra i Borås med Sixt

Borås är en stad som passar utmärkt att besöka både vinter- och sommartid. Att hyra bil i Borås utvidgar dina möjligheter ytterligare att uppleva staden. Om du har barn som gillar djur är Borås djurpark ett givet stopp för dig. Den ligger bara några minuters bilväg norr om centrum. Om du är mer för sport har Borås ett av de bästa fotbollslagen i Sverige: Elfsborg. De spelar sina matcher på nybyggda Borås Arena. Om du vill komma ut på landet kan du besöka gårdsbutiken i Viskafors, bara en kort bilresa från Borås centrum. Där säljs god choklad och du kan passa på att ta en kaffe i fridfull lantlig miljö.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service