Biluthyrning i Borås

 

Mest populära bilarna i Borås

* Priserna beräknades den 25.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Borås, med början den 01.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Borås

Enkelt att hyra bil i Borås

Enkelt att hyra bil i Borås

Sixt biluthyrning i Borås ger dig de optimala förutsättningarna att upptäcka en intressant och mångskiftande region av Sverige. Med ett sekels erfarenhet av biluthyrning är vi kapabla till att ta hand om alla dina behov. Att hyra bil i Borås är ett säkert sätt att få ut mycket av besöket eftersom det ger tillgång till sevärdheter även utanför stadens centrum. Med en hyrbil i Borås blir det enklare att ta sig runt och avnjuta resan.
Sixts biluthyrningstjänster i Borås

Sixts biluthyrningstjänster i Borås

Biluthyrning i Borås är ett område som Sixt är experter på. På vårt kontor behöver du inte leta länge innan du hittar det du söker efter och vi har något för alla smaker: cabriolet, 4x4, lyxbil eller minibuss. Oavsett vilket alternativ du väljer gör vi vårt bästa för att din hyrbil i Borås inte ska förstöra din ekonomi. Om du känner osäkerhet inför ditt val kan du alltid välja att börja om på 0 och byta bil. Vår biluthyrning i Borås hjälper dig gärna med alla frågor som du kan tänkas ha när du funderar på att hyra bil i Borås.
Köra i Borås med Sixt

Köra i Borås med Sixt

Borås är en stad som passar utmärkt att besöka både vinter- och sommartid. Att hyra bil i Borås utvidgar dina möjligheter ytterligare att uppleva staden. Om du har barn som gillar djur är Borås djurpark ett givet stopp för dig. Den ligger bara några minuters bilväg norr om centrum. Om du är mer för sport har Borås ett av de bästa fotbollslagen i Sverige: Elfsborg. De spelar sina matcher på nybyggda Borås Arena. Om du vill komma ut på landet kan du besöka gårdsbutiken i Viskafors, bara en kort bilresa från Borås centrum. Där säljs god choklad och du kan passa på att ta en kaffe i fridfull lantlig miljö.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Borås

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Borås?
För att hyra en bil hos SIXT på Borås så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Borås.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Borås?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Borås. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 172 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Borås

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Borås?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Borås?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Borås?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Borås

Visa mer