Biluthyrning i Borlänge

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Borlänge

Biluthyrning i Borlänge

Biluthyrning i Borlänge

Fokusera på själva resandet och välj en bekväm hyrbil från Sixt biluthyrning i Borlänge. Den tar dig bekvämt dit du vill vare sig du vill färdas inom tätorten eller längre bort i Dalarnas vackra landskap. Vare sig du reser med familjen eller i jobbet kan vi anpassa våra bilar efter dina behov. Flexibilitet är viktigt för oss, barnstol eller satellitnavigering, 4x4, minibuss eller cabriolet, lyxbil eller ekonomi? Vi har dessutom flera välkända bilmärken att välja på. Alltifrån Mercedes till en smidig Smart. Du kan i förväg boka det som passar, gör det själv på nätet eller kontakta oss, så står det en fulltankad hyrbil i Borlänge och väntar när du kommer.Sixt biluthyrning finns på många orter i Sverige och vi är ett ledande i branschen. Företaget grundades redan 1912 i Tyskland och vår erfarenhet gör att du tryggt kan vända dig till oss när du vill hyra bil i Borlänge eller på någon annan ort. Bilen hämtas fulltankad hos vår biluthyrning i Borlänge och vi ser till att du får ut mesta möjliga av din hyrbil i Borlänge.
Köra i Borlänge med Sixt

Köra i Borlänge med Sixt

Genom att hyra bil i Borlänge blir det helt andra förutsättningar för att upptäcka olika smultronställen och det finns mycket som lockar såväl sommar som vinter. Ett exempel är Ingmar Bergmans brygga i byn Gimsbärke. Ett annat är Frostbrunnsdalen som anses vara Dalarnas absolut förnämsta historiska plats där folk samlades redan före Kristi födelse. Vintertid får den skidsugne inte missa Bergebo motionscentral med härliga skidspår i olika längd. Välkommen med dina önskemål när du vill hyra bil i Borlänge. Vi ser till att du bara behöver tänka på upplevelserna, inte transportmedlet, vare sig du vill köra lokalt eller färdas vidare till andra delar av Sverige. Obegränsad körsträcka, premium drive och bekväma hyrbilar från Sixt gör det enkelt att upptäcka Borlänge med omnejd.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Borlänge
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Borlänge?
För att hyra en bil hos SIXT på Borlänge så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Borlänge.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Borlänge?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Borlänge. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 99 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Borlänge

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Borlänge?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Borlänge?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Borlänge?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Borlänge

Visa mer