Biluthyrning
Branäs
Fäll ihop
Sverige // Branäs
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Branäs: Sixt biluthyrning online-bokning

I den västra delen av Sverige, i norra Värmland, hittar du den mysiga vintersportorten Branäs. Om du vill hyra en bil i Branäs kan du med fördel vända dig till oss på Sixt. Vi har ett flertal bilar inom kategorier som personbil, kombibil, 4x4 och minibuss. Du kan även hitta både lyxbil och budgetbil, på så sätt kan vi erbjuda något som passar allas ekonomi och behov. Boka din hyrbil i Branäs på nätet redan idag.

 
 • Branäs
  Gondolvägen 1
  680 60 Branäs, Sysslebäck

  Må. - Fr.09:00 - 16:00
  Lö. - Sö.10:00 - 14:00
  Boka på detta kontoret

 • Branäs

  Sixt Biluthyrning
  Gondolvägen 1
  680 60 Branäs, Sysslebäck

  Må. - Fr.09:00 - 16:00
  Lö. - Sö.10:00 - 14:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Sixt biluthyrning i Branäs gör det enkelt för dig att anpassa bilen efter just dina behov

Oavsett om du besöker Branäs under vintern för att åka skidor eller under sommaren för att njuta av den vackra naturen så kan du hyra en bil i Branäs som passar just din vistelse. Vi erbjuder nämligen ett flertal olika tillvalstjänster. Du kan till exempel utöka bilens trygghetsförsäkring, ange att du vill ha en bil med dieselmotor eller registrera en extra förare. När du ska hyra en bil i Branäs försöker vi alltid se till att du får exakt den bilmodell du önskar. Dock kan vi inte reservera specifika bilmodeller, men ser alltid till att du får hämta ut en likvärdig bil från samma bokade bilkategori. Du kan alltid räkna med att få dina valda tillvalstjänster. Vi bjuder också på en obegränsad körsträcka, oavsett vilken hyrbil från Branäs du hämtar ut.

Utforska Värmland, en vacker del av Sverige

Det finns många fördelar med att boka och hämta ut en bil från vår biluthyrning i Branäs. Det blir mycket enklare för dig att köra till de olika sevärdheterna, från skidhotellen till campingbyarna. Du kan dessutom köra norrut för att komma till den vackra nationalparken Fulufjället, en bilresa som tar cirka tre timmar. Hit kommer i första hand skidåkare som vill njuta av fina backar, fantastisk natur och förstklassig skidåkning. Oavsett anledning till ditt besök kan du alltid komma in till oss på Sixt om du behöver en passande bil för din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service