Biluthyrning
Bromma
Fäll ihop
Sverige // Bromma
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bromma: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt biluthyrning i Bromma. Hos en av Europas främsta biluthyrningsföretag garanteras du alltid ett stort utbud av hyrbilar för alla behov. Vi erbjuder en förstaklassig lösning som är smidig och enkel och snabbt tar dig ut på vägarna runt om i Sverige. Med en hyrbil i Bromma får du en skräddarsydd lösning för dina körbehov, välj en hyrbil som passar perfekt för just dig. Hos Sixt erbjuds bland annat bilmodeller som cabriolet, lyxbil, minibuss liksom 4x4 och BMW.

 
 • Stockholm Bromma Flygplats
  Flygplatsinfarten 33
  16867 Bromma

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Sö.15:00 - 19:00
  Boka på detta kontoret

 • Stockholm Bromma Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Flygplatsinfarten 33
  16867 Bromma

  Må. - Fr.07:00 - 19:00
  Sö.15:00 - 19:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hyra bil i Bromma

När du väljer att hyra bil i Bromma har du givetvis även fördelen av att enkelt och smidigt kunna göra tillägg med olika former av extrafunktioner. Kort sagt ger biluthyrning i Bromma dig en helhetslösning som tar hänsyn till ekonomi och säkerhet liksom komfort. Denna flexibilitet gäller givetvis oavsett om du hyr bil i Bromma under jobbresan eller under semester. När du valt din hyrbil i Bromma kan du göra din bokning direkt på nätet eller kontakta oss direkt för rådgivning. Biluthyrning i Bromma har aldrig varit enklare.

Bromma har närhet till allt

Bromma flygplats är belägen cirka en timme från Stockholm city. Här finns flygavgångar till andra städer runt om i Sverige liksom övriga världen. Med bil tar du enkelt till och från flygplatsen liksom till centrum av huvudstaden. Bromma lockar med sin närhet till flera viktiga knutpunkter vilket är viktigt för till exempel dig som är på affärsresa. Bromma Blocks bjuder på shopping i världsklass och ett besök är ett måste för shoppingälskaren. Missa inte heller de vackra områdena Ålsten, Nockeby och Äppelviken. I centrala Bromma hittar du även flera mysiga restauranger och kaféer. Att hyra bil i Bromma från Sixt är ett smidigt sätt att både uppleva närområdet liksom Stocholms innerstad.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service