Biluthyrning i Enköping

 

Våra tjänster på Enköping

Sixts biluthyrningstjänster i Enköping

Sixts biluthyrningstjänster i Enköping

Det är inte för inte som Enköpings slogan är "Sveriges närmaste stad". Med mindre än en timmes resväg med hyrbil till såväl Stockholm och Uppsala som Västerås ligger den så centralt man kan komma. På Sixt får du hjälp med att hyra bil för din resa runt trakterna. Vår biluthyrning finns till exempel både på Västerås flygplats och på Arlanda, två perfekta startpunkter för en resa mot att hyra bil i Enköping. Via en bil från oss tar du dig dit du vill, i detta fall rakt in och ut från mitten av vårt avlånga land. Beroende på ekonomi och var du ska ta dig härnäst på din resa genom Sverige så har Sixt biluthyrning i Enköping alternativen. Kanske ska din hyrbil i Enköping vara en lyxbil eller en cabriolet som tar dig från 0 till hundra i ett svep? Eller är du kanske ute efter ett mer praktiskt val som en minibuss eller n 4x4? Oavsett vilket så har vår biluthyrning i Enköping möjlighet att hjälpa dig.
Köra i Enköping med Sixt

Köra i Enköping med Sixt

Kanske är du inkvarterad på en av alla vackra konferensanläggningar runt Mälaren och vill hyra bil i Enköping för att ta dig en titt på staden som alltså ligger mitt i Sverige. Hos oss hittar du en hyrbil i Enköping och kan lätt komma in och ut från stadskärnan och kanske passa på att besöka någon av de vackra parkerna som finns här. Vill du istället åka åt andra hållet, alltså från staden och ut i naturen? Även här kan vara lösningen. Det är bara att hyra bil i Enköping och köra ut mot något av alla vackra ställen som kantar Mälarens strand, kanske kan natursköna Härjarö vara ett alternativ. Vår biluthyrning i Enköping kan hjälpa dig att ta dig dit du vill, du måste bara ha viljan att köra och målet redo.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Enköping

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Enköping.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Enköping?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Enköping. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Enköping?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Enköping

Kan jag boka en bil för en längre tid i Enköping?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Enköping?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Enköping

Visa mer