car image car image
Boka fordon nu i Eskilstuna
 
 

Varför hyra hos Sixt?

 • 4000+ uthyrningskontor världen över
 • Billig biluthyrning i Eskilstuna
 • Biluthyrning världen över och i Eskilstuna
 • Biluthyrning i över 100 länder
 • 180.000+ fordon i vår flotta
 • 50.000+ premiumfordon att hyra
 • 5e största biluthyrningsföretaget

Med en bekväm, modern och välutrustad bil från Sixt Biluthyrning i Eskilstuna gör du även själva transporten till ett rent nöje! På din Biluthyrning i Eskilstuna kan du välja bland olika modeller och storlekar efter just dina önskemål och behov. Välj till exempel mellan minibuss, cabriolet, lyxbil, 4x4 eller ekonomi. Oavsett dina behov av att hyra bil i Eskilstuna kan vi hjälpa dig med en lång rad alternativ och tilläggstjänster.

 
 • Eskilstuna Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Eskilstuna Centralstation
  633 42 Eskilstuna

  Må. - Fr.07:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Eskilstuna centrum

  Sixt Biluthyrning
  Årbygatan 10
  633 45 Eskilstuna

  Må. - Fr.07:00 - 17:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Eskilstuna Mälardalens Bilskad

  Sixt Biluthyrning
  Matt Johanssons Väg 22
  633 46 Eskilstuna

  Må. - Fr.07:30 - 16:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrningstjänster i Eskilstuna

Du väljer bland en mängd olika storlekar och modeller när du ska hyra bil i Eskilstuna hos oss. Utöver dessa val finns även en rad olika tilläggstjänster och försäkringstillägg hos din biluthyrning i Eskilstuna - allt för din bekvämlighet och trygghet. Du kan välja till extrafunktioner som bilbarnstolar, moderna navigationssystem, takräcke, dragkrok och speciella vintertillägg. Detta gör det möjligt för dig att njuta av en bekväm bilfärd!

Köra i Eskilstuna med Sixt

Genom att hyra en bil i Eskilstuna under ditt besök i denna fantastiska stad gör du transporten till halva nöjet. I mellersta Sverige ligger denna stolta fristad som bjuder på en mängd sevärdheter och attraktioner. Med en hyrbil i Eskilstuna tar du dig smidigt mellan alla olika platser du vill hinna med att besöka. Om du reser med familjen är Parken Zoo ett omtyckt stopp på vägen, likaså det populära Leos Lekland. Ett par kilometer i din hyrbil i Eskilstuna hittar du det anrika Sundbyholms slott och båthamn, där du njuter av utsikten över Mälaren. Även shoppingcentret Tuna Park och det välbevarade Rademachersmedjorna är omtyckta platser att besöka. Eskilstuna är en mellanstor stad i mellersta Sverige, där du behöver ett transportmedel för att hinna med alla sevärdheter. Du tar dig enkelt och smidigt fram överallt och finner gott om parkeringsmöjligheter över hela staden. Hos oss kan du boka en individuellt anpassad bil - enkelt, säkert och tryggt.