Biluthyrning i Eskilstuna

 

Mest populära bilarna i Eskilstuna

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Eskilstuna, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Eskilstuna

Sixt biluthyrningstjänster i Eskilstuna

Sixt biluthyrningstjänster i Eskilstuna

Med en bekväm, modern och välutrustad bil från Sixt Biluthyrning i Eskilstuna gör du även själva transporten till ett rent nöje! På din Biluthyrning i Eskilstuna kan du välja bland olika modeller och storlekar efter just dina önskemål och behov. Välj till exempel mellan minibuss, cabriolet, lyxbil, 4x4 eller ekonomi. Oavsett dina behov av att hyra bil i Eskilstuna kan vi hjälpa dig med en lång rad alternativ och tilläggstjänster.Du väljer bland en mängd olika storlekar och modeller när du ska hyra bil i Eskilstuna hos oss. Utöver dessa val finns även en rad olika tilläggstjänster och försäkringstillägg hos din biluthyrning i Eskilstuna - allt för din bekvämlighet och trygghet. Du kan välja till extrafunktioner som bilbarnstolar, moderna navigationssystem, takräcke, dragkrok och speciella vintertillägg. Detta gör det möjligt för dig att njuta av en bekväm bilfärd!
Köra i Eskilstuna med Sixt

Köra i Eskilstuna med Sixt

Genom att hyra en bil i Eskilstuna under ditt besök i denna fantastiska stad gör du transporten till halva nöjet. I mellersta Sverige ligger denna stolta fristad som bjuder på en mängd sevärdheter och attraktioner. Med en hyrbil i Eskilstuna tar du dig smidigt mellan alla olika platser du vill hinna med att besöka. Om du reser med familjen är Parken Zoo ett omtyckt stopp på vägen, likaså det populära Leos Lekland. Ett par kilometer i din hyrbil i Eskilstuna hittar du det anrika Sundbyholms slott och båthamn, där du njuter av utsikten över Mälaren. Även shoppingcentret Tuna Park och det välbevarade Rademachersmedjorna är omtyckta platser att besöka. Eskilstuna är en mellanstor stad i mellersta Sverige, där du behöver ett transportmedel för att hinna med alla sevärdheter. Du tar dig enkelt och smidigt fram överallt och finner gott om parkeringsmöjligheter över hela staden. Hos oss kan du boka en individuellt anpassad bil - enkelt, säkert och tryggt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Eskilstuna

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Eskilstuna?
För att hyra en bil hos SIXT på Eskilstuna så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Eskilstuna.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Eskilstuna?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Eskilstuna. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Eskilstuna

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Eskilstuna?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Eskilstuna?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Eskilstuna?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Eskilstuna

Visa mer