Biluthyrning
Falun
Fäll ihop
Sverige // Falun
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Falun: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt har ett stort utbud av bilar i Sverige för alla typer av behov. Vill du hyra bil i Falun? Upplev en enkel och smart biluthyrning i Falun, boka online redan nu. Vi på Sixt fokuserar alltid på att ge våra kunder en smidig och bekväm lösning så att du snabbt kan komma igång med din körning och njuta av din resa, oavsett vart den går. Här kan du välja en hyrbil som är passar just dina körbehov. Vårt erbjudande för dig som vill hyra bil i Falun rymmer bland fordon som bland annat cabriolet, lyxbil, minibuss och även 4x4 och BMW.

 
 • Falun Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Falun Centralstation
  791 61 Falun

  Må. - Fr.09:00 - 16:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Falun/MM Group Mercedes

  Sixt Biluthyrning
  Ingarvsvägen 12
  791 77 Falun

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.11:30 - 14:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Skräddasy resan med biluthyrning i Falun

Sätt ihop ett paket på Sixt biluthyrning i Falun med allt du behöver för att göra resan perfekt, hitta en lösning anpassad efter dina krav på till exempel ekonomi och komfort. Den stora valfriheten gäller givetvis om du väljer en hyrbil i Falun för jobbresan eller under semestern. Bokningen gör du smidigt och enkelt på nätet eller i din mobil, har du frågor kring din hyrbil i Falun kan du givetvis alltid kontakta kundtjänst.

Upptäck klassiska platser i Sverige

I trakterna kring Falun finns mycket att upptäcka. När du väljer att resa med bil kommer du nära spännande kulturhistoriska platserna, här färdas du mitt i Sveriges historia. De natursköna vägarna tar dig till Falu Gruva som räknas som ett av Sveriges viktigaste industriminnen. Varför inte hyra bil i Falun och besöka den pittoreska byn Sundborn där flera gamla hyttor tidigare låg. Här är även den berömda Carl Larssongården belägen. Eller varför inte ta en biltur till Gamla Staberg som ligger en liten bit öster om Falun. Här finner du en välbevarad bergsmansgård med en vacker trädgård och ett litet kafé och restaurang.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service