Biluthyrning i Falun

 

Mest populära bilarna i Falun

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Falun/MM Group Mercedes, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Falun

Skräddasy resan med biluthyrning i Falun

Skräddasy resan med biluthyrning i Falun

Sixt har ett stort utbud av bilar i Sverige för alla typer av behov. Vill du hyra bil i Falun? Upplev en enkel och smart biluthyrning i Falun, boka online redan nu. Vi på Sixt fokuserar alltid på att ge våra kunder en smidig och bekväm lösning så att du snabbt kan komma igång med din körning och njuta av din resa, oavsett vart den går. Här kan du välja en hyrbil som är passar just dina körbehov. Vårt erbjudande för dig som vill hyra bil i Falun rymmer bland fordon som bland annat cabriolet, lyxbil, minibuss och även 4x4 och BMW. Sätt ihop ett paket på Sixt biluthyrning i Falun med allt du behöver för att göra resan perfekt, hitta en lösning anpassad efter dina krav på till exempel ekonomi och komfort. Den stora valfriheten gäller givetvis om du väljer en hyrbil i Falun för jobbresan eller under semestern. Bokningen gör du smidigt och enkelt på nätet eller i din mobil, har du frågor kring din hyrbil i Falun kan du givetvis alltid kontakta kundtjänst.
Upptäck klassiska platser i Sverige

Upptäck klassiska platser i Sverige

I trakterna kring Falun finns mycket att upptäcka. När du väljer att resa med bil kommer du nära spännande kulturhistoriska platserna, här färdas du mitt i Sveriges historia. De natursköna vägarna tar dig till Falu Gruva som räknas som ett av Sveriges viktigaste industriminnen. Varför inte hyra bil i Falun och besöka den pittoreska byn Sundborn där flera gamla hyttor tidigare låg. Här är även den berömda Carl Larssongården belägen. Eller varför inte ta en biltur till Gamla Staberg som ligger en liten bit öster om Falun. Här finner du en välbevarad bergsmansgård med en vacker trädgård och ett litet kafé och restaurang.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Falun

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Falun?
För att hyra en bil hos SIXT på Falun så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Falun.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Falun?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Falun. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 38 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Falun

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Falun?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Falun?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Falun?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Falun

Visa mer