Biluthyrning
Finspång
Fäll ihop
Sverige // Finspång
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Finspång: Sixt biluthyrning online-bokning

Den som väljer Sixt biluthyrning i Finspang gör sig själv en stor tjänst. Med kontor över hela världen bevisar vi kontinuerligt att vi vet hur biluthyrning ska se ut för att den ska stämma ur kundens perspektiv. I vår flotta har vi personbil, minibuss, cabriolet, 4x4 och även lyxbil. Låt din ekonomi styra och var säker på att vi har matchande alternativ. Att hyra bil i Finspang i Östergötland blir en trivsam och säker upplevelse med en av vår bilar.

 
 • Finspång Sonstorps Bilservice
  Skäggebyvägen 50
  612 44 Finspång

  Må. - To.07:00 - 17:00
  Fr.07:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Finspång Sonstorps Bilservice

  Sixt Biluthyrning
  Skäggebyvägen 50
  612 44 Finspång

  Må. - To.07:00 - 17:00
  Fr.07:00 - 16:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Finspång

Den som väljer att hyra bil i Finspang öppnar dörren till en mängd tillägg, som möter individens krav på att personligt kunna gestalta sin resa. Oavsett om det rör sig om en nöjes- eller tjänsteresa så erbjuder tillägg som satellitnavigation, premium drive, obegränsad körsträcka och försäkring både praktiska och trygga alternativ för resenären. Sixt är en av de ledande biluthyrningsfirmorna i Europa och starkt representerat i Sverige med runt 120 kontor över hela landet. Vår motiverade personal ger kompetent hjälp med rådgivning rörande tillägg och övriga frågor när du bestämmer dig för att hyra bil i Finspang.

Köra i Finspång med Sixt

Med en hyrbil i Finspang står vägarna öppna för utflykter i en vacker del av Sverige, nämligen Östergötland med sina många slott och glasbruk. Mellan Vättern och Östersjön sträcker sig detta landskap, och vår biluthyrning i Finspang ligger norrut på ungefär lika långt avstånd till Linköping, Norrköping och Motala. Med en hyrbil i Finspang susar du om sommaren iväg till Ljungs 1700-talsslott för en visning utförd av tidstypiskt klädda guider, och tar vägen om Lantbruksmuséet Ljusfallshammar på vägen tillbaka. Alternativt tar du dig till Reijmyre glasbruk, som har anor 200 år tillbaka i tiden och fortfarande producerar fantastisk glaskonst, och åker förbi Björke vävstuga på vägen tillbaka för att köpa med dig hantverkskonst hem. Målet för vår biluthyrning i Finspang är 0% reklamationer och 100% nöjda kunder.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service