Biluthyrning i Finspång

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Finspång

Sixts biluthyrningstjänster i Finspång

Sixts biluthyrningstjänster i Finspång

Den som väljer Sixt biluthyrning i Finspang gör sig själv en stor tjänst. Med kontor över hela världen bevisar vi kontinuerligt att vi vet hur biluthyrning ska se ut för att den ska stämma ur kundens perspektiv. I vår flotta har vi personbil, minibuss, cabriolet, 4x4 och även lyxbil. Låt din ekonomi styra och var säker på att vi har matchande alternativ. Att hyra bil i Finspang i Östergötland blir en trivsam och säker upplevelse med en av vår bilar.Den som väljer att hyra bil i Finspang öppnar dörren till en mängd tillägg, som möter individens krav på att personligt kunna gestalta sin resa. Oavsett om det rör sig om en nöjes- eller tjänsteresa så erbjuder tillägg som satellitnavigation, premium drive, obegränsad körsträcka och försäkring både praktiska och trygga alternativ för resenären. Sixt är en av de ledande biluthyrningsfirmorna i Europa och starkt representerat i Sverige med runt 120 kontor över hela landet. Vår motiverade personal ger kompetent hjälp med rådgivning rörande tillägg och övriga frågor när du bestämmer dig för att hyra bil i Finspang.
Köra i Finspång med Sixt

Köra i Finspång med Sixt

Med en hyrbil i Finspang står vägarna öppna för utflykter i en vacker del av Sverige, nämligen Östergötland med sina många slott och glasbruk. Mellan Vättern och Östersjön sträcker sig detta landskap, och vår biluthyrning i Finspang ligger norrut på ungefär lika långt avstånd till Linköping, Norrköping och Motala. Med en hyrbil i Finspang susar du om sommaren iväg till Ljungs 1700-talsslott för en visning utförd av tidstypiskt klädda guider, och tar vägen om Lantbruksmuséet Ljusfallshammar på vägen tillbaka. Alternativt tar du dig till Reijmyre glasbruk, som har anor 200 år tillbaka i tiden och fortfarande producerar fantastisk glaskonst, och åker förbi Björke vävstuga på vägen tillbaka för att köpa med dig hantverkskonst hem. Målet för vår biluthyrning i Finspang är 0% reklamationer och 100% nöjda kunder.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Finspång
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Finspång.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Finspång?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Finspång. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Finspång?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 11 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Finspång

Kan jag boka en bil för en längre tid i Finspång?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Finspång?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Finspång

Visa mer