Biluthyrning i Göteborg

 

Mest populära bilarna i Göteborg

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Göteborg Flygplats Landvetter, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Göteborg

Sixts biluthyrningstjänster i Göteborg

Sixts biluthyrningstjänster i Göteborg

Hos Sixt Biluthyrning i Göteborg kan du boka en välutrustad och bekväm bil inför resan. Du kan till exempel välja mellan modeller som cabriolet, minibuss, ekonomi, 4x4 eller lyxbil. På biluthyrningen i Göteborg kan du välja modell och storlek efter just dina behov och önskemål!När du bokar din hyrbil i Göteborg hos Sixt kan du dessutom välja bland en rad tilläggs- och försäkringsalternativ - allt för din säkerhet och komfort! Några exempel på dessa tillval är bland annat bilbarnstolar, säkra vintertillägg, takräcke, dragkrok och moderna navigationssystem. Hör efter med den lokala uthyraren om vilka alternativ som finns att tillgå. När du bokar din hyrbil i Göteborg gör du snabbt och enkelt dina val av bekväma extrafunktioner.
Köra bil i Göteborg med Sixt

Köra bil i Göteborg med Sixt

För att till fullo kunna njuta av din vistelse är det en god idé att hyra en bil i Göteborg. Tack vare vår biluthyrning i Göteborg är det möjligt att njuta av en av de mest omtyckta städerna i Sverige utan att behöva bekymra dig över bilkrångel. När du besöker denna fantastiska stad i västra Sverige finns det otroligt mycket att hinna med, men genom att hyra en bil i Göteborg är detta inget problem! Om du besöker staden med barnen är detta ett ypperligt tillfälle att köra din bekväma familjebuss till det omtyckta Liseberg. Passa även gärna på att stanna till på operan eller den vackra botaniska trädgården. Eller varför inte susa förbi längs Göteborgs vackra skärgård med vinden i håret när du kör nedcabbat? Din Biluthyrning i Göteborg gör allt detta möjligt! Passa på att hyra en bil i Göteborg, helt skräddarsytt efter just dina behov och önskemål. På så sätt kan du njuta och fokusera på själva vistelsen, utan bekymmer och krångel.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Göteborg

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Göteborg?
För att hyra en bil hos SIXT på Göteborg så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Göteborg.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Göteborg?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Göteborg. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 1413 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,6)
Bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Göteborg

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Göteborg?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Göteborg?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Göteborg?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Göteborg

Visa mer