Biluthyrning i Halmstad

 

Mest populära bilarna i Halmstad

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Halmstad, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Halmstad

Sixts biluthyrningstjänster i Halmstad

Sixts biluthyrningstjänster i Halmstad

Sixt hjälper dig till den ultimata upplevelsen av sommarstaden Halmstad. Hos Sixt Biluthyrning i Halmstad ser vi till att du snabbt och enkelt får en bil som passar just dina behov, så att du direkt kan börja utforska denna halländska pärla vid havet. Genom att hyra bil i Halmstad får du all tänkbar flexibilitet under resan. Utforska de härliga områdena runt Tylösand eller åk på upptäcksfärd strax utanför staden. Det duktiga teamet på vår biluthyrning i Halmstad hjälper dig att hitta det perfekta alternativet för just din resa och vi hjälper gärna till att skräddarsy din bil efter just dina behov.Vi erbjuder en rad praktiska och prisvärda alternativ för dig som ska hyra bil i Halmstad och övriga Sverige. Oavsett om du söker en familjebil för bilsemestern eller behöver en representativ bil för affärsresan har vi något för just din resa i Sverige. Vårt professionella team hjälper dig att hitta rätt alternativ för just din resa, dina behov och ekonomi. Oavsett om du är ute efter en minibuss för familjesemestern, en cabriolet du kan känna sommarvinden i håret i, en lyxbil för ett finare event eller någon annan typ av 4x4 så hjälper vi dig att hitta rätt hyrbil i Halmstad. Vår biluthyrning i Halmstad erbjuder funktioner som satellitnavigering och bilbarnstolar, allt för att kunna anpassa bilen efter vad just du eftersöker.
Köra i Halmstad med Sixt

Köra i Halmstad med Sixt

Det finns mycket att se och upptäcka när du har en hyrbil i Halmstad. Gör en utflykt till vackra Halmstad slott eller stadens spännande friluftsmuseum Hallandsgården, naturskönt beläget på vackra Galgberget. Om du vill göra en längre dagsutflykt är det vackra naturreservatet Danska fall ett perfekt alternativ, de vackra vattenfallen är definitivt värda att se. För dig som ska hyra bil i i Halmstad för jobbets räkning finns en rad härliga konferensgårdar och restauranger perfekta för ett större sällskap på affärsresa.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Halmstad

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Halmstad?
För att hyra en bil hos SIXT på Halmstad så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Halmstad.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Halmstad?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Halmstad. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 279 omdömen
På Sixt-kontoret
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,8)
Bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Halmstad

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Halmstad?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Halmstad?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Halmstad?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Halmstad

Visa mer