Biluthyrning
Helsingborg
Fäll ihop
Sverige // Helsingborg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Helsingborg: Sixt biluthyrning online-bokning

På Sixt biluthyrning i Helsingborg kan du enkelt hyra bil i den fordonskategori som bäst passar dina behov. Att hyra bil i Helsingborg är enkelt. Vi har två kontor i staden varav det ena finns i norra delen och det andra på Ängelholm Helsingborg flygplats. Vår biluthyrning i Helsingborg erbjuder hyrbil i kategorierna ekonomi, personbil, kombibil, lyxbil, sportbil och cabrioleter, 4x4, lastbil och minibuss. Vi erbjuder det största sortimentet av premiumbilar i Sverige

 
 • Helsingborg

  Sixt Biluthyrning
  Muskötgatan 27
  25467 Helsingborg

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrningstjänster i Helsingborg

Att hyra bil av oss i Helsingborg ger dig möjligheten att anpassa din hyrbil beroende på syftet med din resa. Oavsett om du reser i tjänsten eller för nöje och semester är vi flexibla i vårt utbud. Vårt lokala och professionella team finns på plats för att hjälpa dig välja rätt i vårt utbud av kvalitetsbilar för varje tillfälle. I våra tjänster ingår bland annat kostnadsfri ombokning och avbokning, obegränsad körsträcka och tredjepartsförsäkring. Som tillval erbjuder vi navigator för satellitnavigering.

Köra i Helsingborg med Sixt

Med hyrbil i Helsingborg har du nära till mycket i Skåneregionen så det är en fördelaktig lösning vare sig du är här i arbete eller privat. Du tar dig med hjälp av hyrbil i Helsingborg till Malmö på mindre än en timma. Har du gott om tid så kan du med fördel välja de mindre vägarna och njuta av det vackra landskap som Skåne erbjuder. Och om vädret tillåter så rekommenderar vi förstås en cabriolet. Då kan du till fullo njuta av ett av de vackraste landskapen i Sverige med sina öppna fält och vyer, känna dofterna av naturen och vinden i håret. Det finns mycket att se i Helsingborg och en hyrbil ger dig den friheten du behöver för att enkelt ta dig längs stadens långa kustremsa från norr till söder. Ta bilen till stadens konserthus och stadsteater eller kanske till Helsingborgs Arena för att besöka mässan, konserten eller matchen. Kanske kör du till Sofiero slott och slottsträdgård. Är det kanske shopping som lockar? Då rekommenderar vi en tur till Väla shoppingcenter norr om Helsingborg. Det finns många anledningar att hyra bil i Helsingborg. Välkommen till vår biluthyrning i Helsingborg.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service