Biluthyrning i Helsingborg

 

Mest populära bilarna i Helsingborg

* Priserna beräknades den 02.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Helsingborg, med början den 09.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Helsingborg

Sixt biluthyrningstjänster i Helsingborg

Sixt biluthyrningstjänster i Helsingborg

På Sixt biluthyrning i Helsingborg kan du enkelt hyra bil i den fordonskategori som bäst passar dina behov. Att hyra bil i Helsingborg är enkelt. Vi har två kontor i staden varav det ena finns i norra delen och det andra på Ängelholm Helsingborg flygplats. Vår biluthyrning i Helsingborg erbjuder hyrbil i kategorierna ekonomi, personbil, kombibil, lyxbil, sportbil och cabrioleter, 4x4, lastbil och minibuss. Vi erbjuder det största sortimentet av premiumbilar i SverigeAtt hyra bil av oss i Helsingborg ger dig möjligheten att anpassa din hyrbil beroende på syftet med din resa. Oavsett om du reser i tjänsten eller för nöje och semester är vi flexibla i vårt utbud. Vårt lokala och professionella team finns på plats för att hjälpa dig välja rätt i vårt utbud av kvalitetsbilar för varje tillfälle. I våra tjänster ingår bland annat kostnadsfri ombokning och avbokning, obegränsad körsträcka och tredjepartsförsäkring. Som tillval erbjuder vi navigator för satellitnavigering.
Köra i Helsingborg med Sixt

Köra i Helsingborg med Sixt

Med hyrbil i Helsingborg har du nära till mycket i Skåneregionen så det är en fördelaktig lösning vare sig du är här i arbete eller privat. Du tar dig med hjälp av hyrbil i Helsingborg till Malmö på mindre än en timma. Har du gott om tid så kan du med fördel välja de mindre vägarna och njuta av det vackra landskap som Skåne erbjuder. Och om vädret tillåter så rekommenderar vi förstås en cabriolet. Då kan du till fullo njuta av ett av de vackraste landskapen i Sverige med sina öppna fält och vyer, känna dofterna av naturen och vinden i håret. Det finns mycket att se i Helsingborg och en hyrbil ger dig den friheten du behöver för att enkelt ta dig längs stadens långa kustremsa från norr till söder. Ta bilen till stadens konserthus och stadsteater eller kanske till Helsingborgs Arena för att besöka mässan, konserten eller matchen. Kanske kör du till Sofiero slott och slottsträdgård. Är det kanske shopping som lockar? Då rekommenderar vi en tur till Väla shoppingcenter norr om Helsingborg. Det finns många anledningar att hyra bil i Helsingborg. Välkommen till vår biluthyrning i Helsingborg.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Helsingborg

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Helsingborg?
För att hyra en bil hos SIXT på Helsingborg så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Helsingborg.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Helsingborg?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Helsingborg. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 124 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Helsingborg

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Helsingborg?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Helsingborg?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Helsingborg?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Helsingborg

Visa mer