Biluthyrning
Jönköping
Fäll ihop
Sverige // Jönköping
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Jönköping: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Jönköping tillhandahåller hyrbilar. Jönköping är beläget i södra Sverige i landskapet Småland. Uthyrningskontoren finns belägna i Jönköping city och på Jönköping flygplats. Med hyrbil i Jönköping är alla delar av staden med omnejd nära. Hyra bil i Jönköping är endast en online- eller telefonbokning bort.

 
 • Jönköping Flygplats
  Jönköping Flygplats
  555 93 Jönköping

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Boka på detta kontoret

 • Jönköping
  Norra Strandgatan 84
  553 20 Jönköping

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.10:00 - 12:00
  Sö.15:00 - 18:00
  Helgdag10:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Jönköping Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Jönköping Flygplats
  555 93 Jönköping

  Må. - Fr.08:00 - 16:00

  Dygnet runt upphämtning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Jönköping centrum

  Sixt Biluthyrning
  Norra Strandgatan 84
  553 20 Jönköping

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.10:00 - 12:00
  Sö.15:00 - 18:00
  Helgdag10:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrningstjänster i Jönköping

Att hyra bil i Jönköping är enkelt. Utbudet gör att det finns val som passar allas plånböcker. Från det grundläggande i ekonomi till den bekvämare premiumklassen. Det finns tvådörrars och rymliga kombibilar. Dessutom går det att hyra lastbil om större bagageutrymmen krävs. Till de glamorösa tillfällena kan en lyxbil bidra med det lilla extra. Biluthyrning i Jönköping city erbjuder dygnet runt återlämning av hyrda bilar. Det går även bra att hämta bilen utanför kontorstid vid önskemål i samband med bokning. GPS finns som tillval. Även en extra förare kan läggas till mot en mindre avgift. Det obegränsade antal kilometer skapar än mer flexibilitet.

Köra i Jönköping med Sixt

Jönköping ligger i södra Sverige vid sjön Vättern. På sommaren är det många som solar, spelar volleyboll och badar på Vätterstranden i Jönköping. Att åka på gatorna längsmed den långa stranden i en cabriolet är en upplevelse. Staden är känd för Elmias mässor på Rosenlund. Till de större sällskapen är en minibuss ett bra sätt att ta sig till och från mässor. Hyra bil i Jönköping är ett sätt att enkelt förflytta sig mellan olika attraktioner eller möten. Under sommarhalvåret är restaurangerna på piren öppna. Året om finns det ett stort utbud av shopping och restauranger. A6 center är stadens köpcentrum. biluthyrning i Jönköping gör det smidigt att transportera hem inköpen i en rymlig kombi. Jönköping har en fin och varierad natur såsom våtmarker i Dumme Mosse och vandringsleden mellan förorten Huskvarna och turistorten Gränna. Att ta sig fram på de mindre skogsvägarna görs bäst i en 4x4 bil. Gränna ligger 30 minuters bilfärd från Jönköping. Sevärdheter i Gränna är dess natur, polkagristillverkning och färja till Visingsö. Med en hyrbil i Jönköping är det lätt att förflytta sig emellan citykärnan och utkanterna.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service