Biluthyrning i Jönköping

 

Mest populära bilarna i Jönköping

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Jönköping, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Jönköping

Sixt biluthyrningstjänster i Jönköping

Sixt biluthyrningstjänster i Jönköping

Sixt biluthyrning i Jönköping tillhandahåller hyrbilar. Jönköping är beläget i södra Sverige i landskapet Småland. Uthyrningskontoren finns belägna i Jönköping city och på Jönköping flygplats. Med hyrbil i Jönköping är alla delar av staden med omnejd nära. Hyra bil i Jönköping är endast en online- eller telefonbokning bort. Att hyra bil i Jönköping är enkelt. Utbudet gör att det finns val som passar allas plånböcker. Från det grundläggande i ekonomi till den bekvämare premiumklassen. Det finns tvådörrars och rymliga kombibilar. Dessutom går det att hyra lastbil om större bagageutrymmen krävs. Till de glamorösa tillfällena kan en lyxbil bidra med det lilla extra. Biluthyrning i Jönköping city erbjuder dygnet runt återlämning av hyrda bilar. Det går även bra att hämta bilen utanför kontorstid vid önskemål i samband med bokning. GPS finns som tillval. Även en extra förare kan läggas till mot en mindre avgift. Det obegränsade antal kilometer skapar än mer flexibilitet.
Köra i Jönköping med Sixt

Köra i Jönköping med Sixt

Jönköping ligger i södra Sverige vid sjön Vättern. På sommaren är det många som solar, spelar volleyboll och badar på Vätterstranden i Jönköping. Att åka på gatorna längsmed den långa stranden i en cabriolet är en upplevelse. Staden är känd för Elmias mässor på Rosenlund. Till de större sällskapen är en minibuss ett bra sätt att ta sig till och från mässor. Hyra bil i Jönköping är ett sätt att enkelt förflytta sig mellan olika attraktioner eller möten. Under sommarhalvåret är restaurangerna på piren öppna. Året om finns det ett stort utbud av shopping och restauranger. A6 center är stadens köpcentrum. biluthyrning i Jönköping gör det smidigt att transportera hem inköpen i en rymlig kombi. Jönköping har en fin och varierad natur såsom våtmarker i Dumme Mosse och vandringsleden mellan förorten Huskvarna och turistorten Gränna. Att ta sig fram på de mindre skogsvägarna görs bäst i en 4x4 bil. Gränna ligger 30 minuters bilfärd från Jönköping. Sevärdheter i Gränna är dess natur, polkagristillverkning och färja till Visingsö. Med en hyrbil i Jönköping är det lätt att förflytta sig emellan citykärnan och utkanterna.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Jönköping

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Jönköping?
För att hyra en bil hos SIXT på Jönköping så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Jönköping.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Jönköping?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Jönköping. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 151 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Bilen
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Jönköping

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Jönköping?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Jönköping?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Jönköping?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Jönköping

Visa mer