Biluthyrning
Kalmar Centralstation
Fäll ihop
Sverige // Kalmar // Kalmar Centralstation
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Kalmar Centralstation: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Kalmar Centralstation
  392 39 Kalmar SE +46-480492000
 
Typ av kontor: Tågstation
GDS - Kod: KLRX01
Öppettider
Må. - Fr.07:00 - 18:00
Lö.10:00 - 14:00
Helgdag09:00 - 14:00
 
 

Biluthyrning Kalmar Centralstation

Kom till Sixt på Kalmar Centralstation om du vill hyra bil på riktigt förmånliga villkor. Med utgångspunkt från centralstationen tar du dig lätt till olika intressanta delar av staden, till havsbad och även ut i skog och mark i denna fina del av Sverige. Att hyra bil på Kalmar Centralstation innebär att du nyttjar vår tjänst Meet&Greet, där du bokar en bestämd tidpunkt för upphämtning och återlämning online eller i mobilen. Vid dessa tidpunkter möter vår personal upp dig vid Pressbyrån bredvid tågstationen och ser till att din hyrbil från Kalmar Centralstation står till förfogande, eller kan återlämnas. I vår vagnpark erbjuder vi ett antal olika fordonskategorier, som t.ex. sportbil, Cabriolet, SUV och skåpbil. Oavsett vilket syftet är när du ska hyra bil på Kalmar Centralstation så hittar du det passande fordonet hos oss.

Hyra bil hos Sixt på Kalmar Centralstation

Centralstationen är lätt att nå med kollektivtrafik och har en mängd dagliga anslutningar med stads-, eller fjärrbuss, färja eller tåg. Viktigt att veta när du bokar på vår biluthyrning på Kalmar Centralstation är att det inte möjligt för oss att garantera en reservation för en specifik bilmodell, utan att det är urvalet mellan kategorier av bilar som gäller. För att du ska kunna individualisera din hyrbil på Kalmar Centralstation erbjuder vi ett antal tillvalsmöjligheter. Här handlar det om exempelvis satellitnavigation, extra förare, bilbarnstol eller försäkring. Vi vill att du ska kunna hyra en bil på Kalmar Centralstation som passar dig som handen i handsken. Välkommen till Sixt!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.07:00 - 18:00
Lö.10:00 - 14:00
Helgdag09:00 - 14:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Kalmar Centralstation KLRX01 Kalmar Centralstation 392 39 Kalmar 56.661446, 16.360895 +46-480492000

Sixtkontoret Kalmar Centralstation KLRX01

Kalmar Centralstation
392 39 Kalmar
 
Tel. +46-480492000

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Meet & Greet Service:

Vänligen notera att detta kontor är ett "Meet & Greet" och inte är ett fysiskt kontor. Vi möter upp er vid Pressbyrån som ligger bredvid tågstationen vid tidpunkten för upphämtning och återlämning. Vänligen förse oss med dina kontaktuppgifter såsom e-postadress och telefonnummer.


Upphämtning & retur utanför öppettiderna

Upphämtning är möjlig utanför öppettiderna.

Upphämtning utanför ordinarie öppettider är möjligt mot en extra avgift. Bokningar utanför öppettider är mot förfrågan. Vänligen ange namn, adress, telefonnummer, mail, körkortsuppgifter samt betalkort. Vi återkommer till er så snart er förfrågan är ställd. Välkomna!

Retur är möjlig utanför öppettiderna.

Återlämning av hyrbil utanför ordinarie öppettider är möjligt. Vänligen uppge emailadress och telefonnummer. Vänligen parkera hyrbilen bakom Pressbyrån och Taxi på den stora avlånga parkeringen längs med spåret. Nyckelåterlämning sker till Pressbyrån som har öppet fråm 07.00-22.00. Ha en trevlig resa!

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service