Biluthyrning
Karlshamn
Fäll ihop
Sverige // Karlshamn
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Karlshamn: Sixt biluthyrning online-bokning

Känn dig varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Karlshamn. När du hyr en bil hos en av Europas ledande biluthyrningsföretag kan du alltid vara säker på att hitta en lösning skräddarsydd för just dig och dina behov på vägarna i Sverige. Här är lösningen som är smidig och enkel och som låter dig njuta till fullo av resan i Blekinge.Välj en hyrbil som matchar din körbehov. För dig som vill hyra bil i Karlshamn erbjuds bland annat bilar som cabriolet, lyxbil, minibuss men även 4x4 och BMW.

 
 • Karlshamn/Best Western Hotel

  Sixt Biluthyrning
  Jannebergsvägen 2
  374 32 Karlshamn

  Må. - Fr.07:30 - 16:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Smidig och enkel biluthyrning i Karlshamn

Du har självklart stora valmöjligheter att göra tillägg med olika typer av extrafunktioner vid biluthyrning i Karlshamn. På så sätt anpassas uthyrningen på Sixt alltid till dina specifika önskemål. Dessa skräddarsys utifrån dina krav då det gäller ekonomi, körning och bekvämlighet. Oavsett om man behöver en hyrbil i Karlshamn för sommarsemestern eller i arbetet har erbjuds man med andra ord alltid stor flexibilitet. Du kan alltid boka din hyrbil i Karlshamn smidigt och enkelt online eller givetvis kontakta oss direkt för att göra en bokning.

Hyra bil i Karlshamn - Sixt låter dig upplev Sverige

Att köra bil ger dig möjlighet att utforska Karlshamn och trakterna däromkring. Blekinge brukar kallas för Sveriges trädgård, här färdas du längs natursköna vägar i ett storslaget landskap. Eller varför inte ta bilen så långt du kan i Karlshamns skärgård? Här kan uppleva fiske och härliga bad. Genom att hyra bil i Karlshamn har du valfriheten att uppleva staden i Blekinge på precis det sätt som du önskar. Landskapet bjuder även på härliga friluftsområden med flera vandringsleder och sjöar. Några av de mest omtyckta områden i centrala Karlshamn är de de gamla kulturkvarteren där du bland annat kan se den berömda punschfabriken.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service