Biluthyrning i Karlshamn

 

Mest populära bilarna i Karlshamn

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Karlshamn/Best Western Hotel, med början den 05.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Karlshamn

Smidig och enkel biluthyrning i Karlshamn

Smidig och enkel biluthyrning i Karlshamn

Känn dig varmt välkommen till Sixt biluthyrning i Karlshamn. När du hyr en bil hos en av Europas ledande biluthyrningsföretag kan du alltid vara säker på att hitta en lösning skräddarsydd för just dig och dina behov på vägarna i Sverige. Här är lösningen som är smidig och enkel och som låter dig njuta till fullo av resan i Blekinge.Välj en hyrbil som matchar din körbehov. För dig som vill hyra bil i Karlshamn erbjuds bland annat bilar som cabriolet, lyxbil, minibuss men även 4x4 och BMW. Du har självklart stora valmöjligheter att göra tillägg med olika typer av extrafunktioner vid biluthyrning i Karlshamn. På så sätt anpassas uthyrningen på Sixt alltid till dina specifika önskemål. Dessa skräddarsys utifrån dina krav då det gäller ekonomi, körning och bekvämlighet. Oavsett om man behöver en hyrbil i Karlshamn för sommarsemestern eller i arbetet har erbjuds man med andra ord alltid stor flexibilitet. Du kan alltid boka din hyrbil i Karlshamn smidigt och enkelt online eller givetvis kontakta oss direkt för att göra en bokning.
Hyra bil i Karlshamn - Sixt låter dig upplev Sverige

Hyra bil i Karlshamn - Sixt låter dig upplev Sverige

Att köra bil ger dig möjlighet att utforska Karlshamn och trakterna däromkring. Blekinge brukar kallas för Sveriges trädgård, här färdas du längs natursköna vägar i ett storslaget landskap. Eller varför inte ta bilen så långt du kan i Karlshamns skärgård? Här kan uppleva fiske och härliga bad. Genom att hyra bil i Karlshamn har du valfriheten att uppleva staden i Blekinge på precis det sätt som du önskar. Landskapet bjuder även på härliga friluftsområden med flera vandringsleder och sjöar. Några av de mest omtyckta områden i centrala Karlshamn är de de gamla kulturkvarteren där du bland annat kan se den berömda punschfabriken.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Karlshamn

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Karlshamn?
För att hyra en bil hos SIXT på Karlshamn så måste du vara minst 24 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Karlshamn.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Karlshamn?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Karlshamn. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,9
En sammanställning av 7 omdömen
Återlämningen av bilen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(5,0)
Vägen till Sixt
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Karlshamn

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Karlshamn?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Karlshamn?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Karlshamn?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Karlshamn

Visa mer