Biluthyrning
Karlskrona
Fäll ihop
Sverige // Karlskrona
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Karlskrona: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Karlskrona tillhandahåller bilar som tar den som reser i tjänste- eller nöjesärende i denna del av södra Sverige till sina mål. Till urval står personbil, minibuss, cabriolet, 4x4, lyxbil och även lastbil. Det är inte för inte som Sixt är en av de ledande biluthyrningsfirmorna i Europa, det märker den som väljer oss när det gäller att hyra bil i Karlskrona.

 
 • Karlskrona Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Österleden 3
  371 34 Karlskrona

  Må. - Fr.07:30 - 16:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Karlskrona/Rabergs Bil

  Sixt Biluthyrning
  Verkstadsgatan 2
  371 47 Karlskrona

  Må. - Fr.07:30 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Karlskrona

Kundens individuella önskningar är högsta prioritet på vår biluthyrning i Karlskrona. Med tillvalstjänster som barnstol, satellitnavigation och obegränsad körsträcka ser vi till att kundens upplevelse av att hyra bil i Karlskrona blir odelat positiv. Alternativ som ekonomi och försäkring är självklara tillval för alla våra kunder. Vår kunniga personal står till förfogande med svar på alla tänkbara frågor, och rådgiver även gärna när det gäller val av bil och tillvalstjänster. Vårt mål har alltid varit 0% reklamationer och 100 % nöjda kunder, vilket vi uppnår gång på gång.

Köra i Karlskrona med Sixt

Med en hyrbil i Karlskrona står dörrarna öppna för en rad fantastiska utflykter i denna vackra del av Blekinge, där landets sydligaste skärgård befinner sig. Karlskrona var en gång på tiden en mycket viktig stad i Sverige, när Karl XI grundade en militär hamn här i slutet av 1600-talet. Att hyra bil i Karlskrona gör det möjligt för dig att röra dig fritt mellan stad och land. Under loppet av samma dag besöker du det spännande muséet för modern konst, Kulenovic Collection, i centrala Karlskrona, och gör därefter en utflykt till en av badstränderna i närheten av staden för att njuta havets frisk fläktar och kanske ta ett dopp. Med en hyrbil i Karlskrona besöker du det spännande Marinmuséet och i direkt anslutning åker du till Karlskronas äventyrscentrum vid namn Cyber Zone Fun Park för bowling, lasergame, eller minigolf. Vår biluthyrning i Karlskrona säkerställer problemfritt resande med högsta komfort.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service