Biluthyrning i Karlskrona

 

Mest populära bilarna i Karlskrona

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Karlskrona/Rabergs Bil, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Karlskrona

Sixts biluthyrningstjänster i Karlskrona

Sixts biluthyrningstjänster i Karlskrona

Sixt biluthyrning i Karlskrona tillhandahåller bilar som tar den som reser i tjänste- eller nöjesärende i denna del av södra Sverige till sina mål. Till urval står personbil, minibuss, cabriolet, 4x4, lyxbil och även lastbil. Det är inte för inte som Sixt är en av de ledande biluthyrningsfirmorna i Europa, det märker den som väljer oss när det gäller att hyra bil i Karlskrona.Kundens individuella önskningar är högsta prioritet på vår biluthyrning i Karlskrona. Med tillvalstjänster som barnstol, satellitnavigation och obegränsad körsträcka ser vi till att kundens upplevelse av att hyra bil i Karlskrona blir odelat positiv. Alternativ som ekonomi och försäkring är självklara tillval för alla våra kunder. Vår kunniga personal står till förfogande med svar på alla tänkbara frågor, och rådgiver även gärna när det gäller val av bil och tillvalstjänster. Vårt mål har alltid varit 0% reklamationer och 100 % nöjda kunder, vilket vi uppnår gång på gång.
Köra i Karlskrona med Sixt

Köra i Karlskrona med Sixt

Med en hyrbil i Karlskrona står dörrarna öppna för en rad fantastiska utflykter i denna vackra del av Blekinge, där landets sydligaste skärgård befinner sig. Karlskrona var en gång på tiden en mycket viktig stad i Sverige, när Karl XI grundade en militär hamn här i slutet av 1600-talet. Att hyra bil i Karlskrona gör det möjligt för dig att röra dig fritt mellan stad och land. Under loppet av samma dag besöker du det spännande muséet för modern konst, Kulenovic Collection, i centrala Karlskrona, och gör därefter en utflykt till en av badstränderna i närheten av staden för att njuta havets frisk fläktar och kanske ta ett dopp. Med en hyrbil i Karlskrona besöker du det spännande Marinmuséet och i direkt anslutning åker du till Karlskronas äventyrscentrum vid namn Cyber Zone Fun Park för bowling, lasergame, eller minigolf. Vår biluthyrning i Karlskrona säkerställer problemfritt resande med högsta komfort.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Karlskrona

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Karlskrona?
För att hyra en bil hos SIXT på Karlskrona så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Karlskrona.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Karlskrona?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Karlskrona. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 53 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Karlskrona

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Karlskrona?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Karlskrona?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Karlskrona?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Karlskrona

Visa mer