Biluthyrning på Karlstad Flygplats

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Vägbeskrivning till Karlstad Flygplats kontoret

Adress

Karlstad Flygplats, 665 21 Karlstad, Sverige
Mer information

Kontorstider

mån
07:00 - 16:00
tis - fre
08:00 - 17:00

Våra tjänster hos Karlstad Flygplats

Sixt biluthyrning på Karlstad Flygplats

Sixt biluthyrning på Karlstad Flygplats

Beroende på vad du som kund har för behov har Sixt biluthyrning på Karlstad Flygplats en rad olika bilmodeller för dig att välja mellan. Personbilar, kombibilar och 4x4 finns att hyra till ekonomiska priser. Här finns också sportbilar, cabrioleter, lastbilar, lyxbilar och minivans. De olika bilarna bokar du enklast online, eller via telefon om så skulle önskas. Vi kan dock ej garantera specifika bilmodeller, utan endast bilmärken. För att sedan ta dig med in hyrbil från Karlstad Flygplats in till centrum är det en biltur på knappa 2 mil.
Att hyra bil på Karlstad Flygplats

Att hyra bil på Karlstad Flygplats

Att hyra bil på Karlstad Flygplats genom Sixt biluthyrning är enkelt då vi ligger på själva flygplatsen. Efter att du landat hämtar du ut din hyrbil här hos oss för att sedan vara redo att ge dig av för att upptäcka och utforska såväl Karlstad som dess bildsköna omnejd.
Att se och göra

Att se och göra

Karlstad är en universitetsstad och hem åt ca 87 000 människor. Staden ligger i Värmland, ett vackert landskap i mellersta Sverige, och är belägen vid Vänerns norra strand. Då Vänern är landets största sjö finns här självklart en hel del att utforska för såväl den som intresserar sig för fiske, bad och båtliv, som för den som bara vill njuta av den vackra miljön. Genom att hyra bil på Karlstad Flygplats kan du ta dig runt i detta område såväl som i själva staden.I stadskärnan finns en rad platser där du kan ta del av kulturella aktiviteter, så som teaterföreställningar, bio och konserter. För den kulturintresserade som vill ta sig en bit utanför centrum är Alsters Herrgård en spännande plats att besöka. Den vackra 1700-talsherrgården, som ligger 8 km utanför stadskärnan, är en minnesgård tillägnad författaren och poeten Gustaf Fröding. Här kan man besöka en utställning om Fröding såväl som att blicka ut över den vackra Vänern och ta en tur i naturen runt själva gården.
Show more
Bra att veta när du hyr bil på Karlstad Flygplats
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Karlstad Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Karlstad Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Karlstad Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Karlstad Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Karlstad Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Karlstad Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Karlstad Flygplats

Visa mer