Biluthyrning
Kristianstad
Fäll ihop
Sverige // Kristianstad
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Kristianstad: Sixt biluthyrning online-bokning

När det gäller biluthyrning i Kristianstad är Sixt rätta adressen. Med kontor både på Kristianstad Österlen flygplats och i centrala Kristianstad står vår kompetenta personal till förfogande med den utmärkta service som kännetecknar oss jorden runt. När du vill hyra bil i Kristianstad så ser vi till att du får din önskan uppfylld, oavsett om du vill hyra en personbil, sportbil, minibuss, cabriolet, 4x4 eller lyxbil. På Sixt biluthyrning i Kristianstad är vi måna om att tillmötesgå kundens behov för att möjliggöra en så lyckad resa som möjligt.

 
 • Kristianstad Österlen Flypl.

  Sixt Biluthyrning
  Degebergavägen 325
  297 92 Everöd

  Må. - Fr.07:30 - 16:30

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Kristianstad BMW

  Sixt Biluthyrning
  Sävvägen 2
  291 59 Kristianstad

  Må. - Fr.07:30 - 16:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Kristianstad

Det är viktigt att våra kunder får tillgång till en individuellt anpassad hyrbil i Kristianstad. Beroende på kontor erbjuder vi tilläggstjänster som extra förare, bilbarnstol, obegränsad körsträcka och satellitnavigation. Vi är biluthyrningsföretaget med den största flottan av premiumbilar i Europa och våra möjligheter att skräddarsy dina uthyrningsvillkor för att hyra bil i Kristianstad är de allra bästa. Med oss ingår du 0 % risk för missnöje, för med transparenta avtal mellan kund och biluthyrning är grunden lagd för en lyckad relation. Med en hyrbil i Kristianstad möts kundens krav på en nöjes- eller tjänsteresa i Sverige av vår motiverade personal, som är redo att hjälpa till med utmärkt kundservice.

Köra i Kristianstad med Sixt

Det är vanligtvis din ekonomi som får styra den form resan tar. Att hyra bil i Kristianstad är nyckeln både till den trevliga staden Kristianstad och till många utflyktsmål i den här delen av Sverige som inte kräver många slantar för att kunna njutas. Ta till exempel vinterns attraktion i form av de havsörnar som tillbringar årets första månader längs den närbelägna kusten och i Kristianstads Vattenrike. Som enda biosfärområde i Skåne drar det tidvis till sig runt 200 havsörnar. Genom vår biluthyrning i Kristianstad får du dessutom möjlighet att besöka grannstaden Åhus, pärlan vid kusten, som sommartid är ett utmärkt utflyktsmål för en pittoresk stadskärnas och vackra stränders skull.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service