Biluthyrning i Kristianstad

 

Mest populära bilarna i Kristianstad

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Kristianstad BMW, med början den 05.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Kristianstad

Sixts biluthyrningstjänster i Kristianstad

Sixts biluthyrningstjänster i Kristianstad

När det gäller biluthyrning i Kristianstad är Sixt rätta adressen. Med kontor både på Kristianstad Österlen flygplats och i centrala Kristianstad står vår kompetenta personal till förfogande med den utmärkta service som kännetecknar oss jorden runt. När du vill hyra bil i Kristianstad så ser vi till att du får din önskan uppfylld, oavsett om du vill hyra en personbil, sportbil, minibuss, cabriolet, 4x4 eller lyxbil. På Sixt biluthyrning i Kristianstad är vi måna om att tillmötesgå kundens behov för att möjliggöra en så lyckad resa som möjligt.Det är viktigt att våra kunder får tillgång till en individuellt anpassad hyrbil i Kristianstad. Beroende på kontor erbjuder vi tilläggstjänster som extra förare, bilbarnstol, obegränsad körsträcka och satellitnavigation. Vi är biluthyrningsföretaget med den största flottan av premiumbilar i Europa och våra möjligheter att skräddarsy dina uthyrningsvillkor för att hyra bil i Kristianstad är de allra bästa. Med oss ingår du 0 % risk för missnöje, för med transparenta avtal mellan kund och biluthyrning är grunden lagd för en lyckad relation. Med en hyrbil i Kristianstad möts kundens krav på en nöjes- eller tjänsteresa i Sverige av vår motiverade personal, som är redo att hjälpa till med utmärkt kundservice.
Köra i Kristianstad med Sixt

Köra i Kristianstad med Sixt

Det är vanligtvis din ekonomi som får styra den form resan tar. Att hyra bil i Kristianstad är nyckeln både till den trevliga staden Kristianstad och till många utflyktsmål i den här delen av Sverige som inte kräver många slantar för att kunna njutas. Ta till exempel vinterns attraktion i form av de havsörnar som tillbringar årets första månader längs den närbelägna kusten och i Kristianstads Vattenrike. Som enda biosfärområde i Skåne drar det tidvis till sig runt 200 havsörnar. Genom vår biluthyrning i Kristianstad får du dessutom möjlighet att besöka grannstaden Åhus, pärlan vid kusten, som sommartid är ett utmärkt utflyktsmål för en pittoresk stadskärnas och vackra stränders skull.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Kristianstad

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Kristianstad?
För att hyra en bil hos SIXT på Kristianstad så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Kristianstad.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Kristianstad?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Kristianstad. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

5,0
En sammanställning av 57 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
På Sixt-kontoret
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Kristianstad

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Kristianstad?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Kristianstad?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Kristianstad?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Kristianstad

Visa mer