Biluthyrning
Landvetter
Fäll ihop
Sverige // Landvetter
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Landvetter: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt Biluthyrning i Landvetter hittar du i direkt anslutning till Landvetter flygplats. Med generösa öppettider hälsar vår kompetenta och trevliga personal välkommen. Vår biluthyrning i Landvetter är det bästa stället att börja ditt besök i området på, oavsett om du är här i tjänsten eller på semester med familjen eller kompisgänget. Vi hjälper dig att hitta en hyrbil i Landvetter som passar dina behov, oavsett om du är ute efter en lyxbil, minibuss eller fokuserar mer på ekonomi. Att hyra bil i Landvetter är smidigt och enkelt hos oss.

 
 • Göteborg Flygplats Landvetter
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  Må. - Fr.07:00 - 23:30
  Lö.09:00 - 16:00
  Sö.12:00 - 21:00
  Helgdag09:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Landvetter Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Landvetter Flygplats
  438 80 Landvetter

  Må. - Fr.07:00 - 23:30
  Lö.09:00 - 16:00
  Sö.12:00 - 21:00
  Helgdag09:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Sixts biluthyrningstjänster i Landvetter

Eftersom vi vet att många av våra kunder ska med tidiga morgonflyg och sena kvällsflyg erbjuder vår biluthyrning i Landvetter förutom generösa öppettider även återlämning dygnet runt. Förutom vanliga person- och kombibilar kan du även hyra en sportbil, cabriolet eller 4x4 hos oss. Fråga oss dessutom gärna om våra tillägg, så hjälper vi till att skräddarsy din beställning efter dina behov. Att hyra bil i Landvetter ska vara en angenäm upplevelse.

Köra i Landvetter med Sixt

Majoriteten av alla som kommer till oss på Sixt för att hyra bil i Landvetter åker de dryga tre milen till Göteborg, som är den näst största staden i Sverige. Här finns ett stort utbud av shopping, muséer och restauranger och ett myllrande folkliv. Här hittar du också nöjesfältet Liseberg, som varje år hälsar runt tre miljoner besökare välkomna. En något längre utflykt med en hyrbil i Landvetter är de fem milen till Tjolöholms slott i Fjärås. Slottet, där bland annat Lars von Triers storfilm Melancholia spelades in, är öppet för allmänheten. För den segelintresserade är en biltur till Marstrand, beläget på två öar nordväst om Göteborg, att rekommendera. Redan på 1800-talet blev Marstrand en av de mest populära badorterna i Sverige. 0/p>

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service