Biluthyrning i Landvetter

 

Mest populära bilarna i Landvetter

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Göteborg Flygplats Landvetter, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Landvetter

Sixts biluthyrningstjänster i Landvetter

Sixts biluthyrningstjänster i Landvetter

Sixt Biluthyrning i Landvetter hittar du i direkt anslutning till Landvetter flygplats. Med generösa öppettider hälsar vår kompetenta och trevliga personal välkommen. Vår biluthyrning i Landvetter är det bästa stället att börja ditt besök i området på, oavsett om du är här i tjänsten eller på semester med familjen eller kompisgänget. Vi hjälper dig att hitta en hyrbil i Landvetter som passar dina behov, oavsett om du är ute efter en lyxbil, minibuss eller fokuserar mer på ekonomi. Att hyra bil i Landvetter är smidigt och enkelt hos oss.Eftersom vi vet att många av våra kunder ska med tidiga morgonflyg och sena kvällsflyg erbjuder vår biluthyrning i Landvetter förutom generösa öppettider även återlämning dygnet runt. Förutom vanliga person- och kombibilar kan du även hyra en sportbil, cabriolet eller 4x4 hos oss. Fråga oss dessutom gärna om våra tillägg, så hjälper vi till att skräddarsy din beställning efter dina behov. Att hyra bil i Landvetter ska vara en angenäm upplevelse.
Köra i Landvetter med Sixt

Köra i Landvetter med Sixt

Majoriteten av alla som kommer till oss på Sixt för att hyra bil i Landvetter åker de dryga tre milen till Göteborg, som är den näst största staden i Sverige. Här finns ett stort utbud av shopping, muséer och restauranger och ett myllrande folkliv. Här hittar du också nöjesfältet Liseberg, som varje år hälsar runt tre miljoner besökare välkomna. En något längre utflykt med en hyrbil i Landvetter är de fem milen till Tjolöholms slott i Fjärås. Slottet, där bland annat Lars von Triers storfilm Melancholia spelades in, är öppet för allmänheten. För den segelintresserade är en biltur till Marstrand, beläget på två öar nordväst om Göteborg, att rekommendera. Redan på 1800-talet blev Marstrand en av de mest populära badorterna i Sverige. 0/
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Landvetter

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Landvetter?
För att hyra en bil hos SIXT på Landvetter så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Landvetter.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Landvetter?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Landvetter. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 962 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,7)
Bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Landvetter

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Landvetter?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Landvetter?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Landvetter?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Landvetter

Visa mer