Biluthyrning
Lulea
Fäll ihop
Sverige // Lulea
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Luleå: SIXT biluthyrning online-bokning

För att fritt kunna färdas över de norrländska vidderna behövs tillgång till bil. SIXT är en av Europas största biluthyrningsfirmor och hittas även i Luleå, Norrbotten. Denna pärla vid Norrlandskusten har mycket att erbjuda. Fast du kan behöva en bekväm och modern hyrbil för att på bästa sätt ta dig från Kallax flygplats och in till centrala Luleå. Även för att nå resmål och sevärdheter inom och utanför Luleå kommun. Det finns gott om guldkorn att utforska, även om det kan vara långt avstånd mellan dem. Att hyra bil kan vara det bästa alternativet under din vistelse i Luleå.

 
 • Luleå Flygplats Kallax
  Flygstationsvägen 4
  972 54 Luleå

  Må. - Fr.08:00 - 23:00
  Lö.10:30 - 16:00
  Sö.09:30 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Luleå Centralstation
  Sandviksgatan 82
  972 34 Luleå

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Boka på detta kontoret

 • Luleå Flygplats Kallax

  Sixt Biluthyrning
  Flygstationsvägen 4
  972 54 Luleå

  Må. - Fr.08:00 - 23:00
  Lö.10:30 - 16:00
  Sö.09:30 - 23:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Luleå Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Sandviksgatan 82
  972 34 Luleå

  Må. - Fr.08:00 - 17:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4, Lastbil

SIXT biluthyrning i Luleå

Hos SIXT biluthyrning i Luleå får du inte bara tillgång till en ny och välutrustad bil (inklusive obegränsad körsträcka). Vi erbjuder även tredjepartsförsäkringen CTI (Collision Theft Insurance) och vintertillägg. Du kan komplettera med tillval som extra självriskförsäkring för glas och däck, och GPS-navigator. En hyrbil i Luleå hittar du hos SIXT, dels på flygplatsen Kallax där du kan välja bland ett urval av premiumbilmärken såsom Audi, BMW och Mercedes-Benz, och dels kan du hyra bil vid Luleå Centralstation. Även här med samma fina premiumutbud uppdelat i grupperna ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss.

Välj friheten genom att hyra bil i Luleå

Kosta på dig ett besök hos SIXT biluthyrning i Luleå. Med egen bil kan du ta dig till många fler sevärdheter och attraktioner i och omkring Luleå. Varför inte hyra bil i Luleå för att besöka de 400 kyrkstugorna som utgör Gammelstads kyrkstad? Det i sig gör det värt att lägga en extra slant på en hyrbil. I Luleå med omnejd kan du besöka flygmuseet F21 på Kallax flygplats, eller Norrbottens Järnvägmuseum i Karlsvik.

Mitt i stan kan du går på musikfestivalen på Gültzauudden. Den hålls den tredje veckan i augusti och bjuder på många kända artister. Bjuda är rätta ordet för inträdet är gratis! Kulturens Hus med teater- och konsertsalar, för att inte tala om konsthallar, hittar du också i centrum. Luleå har dessutom mycket att erbjuda den som gillar shopping. En hyrbil i Luleå är din biljett till regionens skönhet, till intressanta historiska och kulturaktiviteter. Tillsammans skapar de en oförglömlig upplevelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service