Biluthyrning i Lulea

 

Mest populära bilarna i Lulea

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Luleå Flygplats Kallax, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Lulea

Sixt biluthyrning i Luleå

Sixt biluthyrning i Luleå

Ta dig över de Norrländska vidderna. Som varande Europas tredje största firma för biluthyrning hittar man givetvis Sixt även i det norrländska Luleå, nästan längst norrut i Sverige. Och nog kan man behöva en bekväm och modern hyrbil för att på bästa sätt ta sig mellan olika attraktioner i denna norrländska pärla. För det finns gott om guldkorn att besöka, även om det kan vara långt avstånd att ta sig mellan dem. Så att hyra bil kan vara det bästa valet du gör under din vistelse i Luleå. Hos denna biluthyrning i Luleå får du inte bara en ny och välutrustad bil som inkluderar obegränsade kilometer, tredjepartsförsäkring, CTI Collision Theft Insurance och vintertillägg, utan du kan också komplettera med extratillbehör som självriskförsäkring för glas och däck samt navigator. Sixt hyrbil i Luleå hittar du dels vid flygplatsen Kallax, där du väljer bland ett urval av premiumbilmärken som Audi, BMW och Mercedes-Benz. Du kan även hyra bil i Luleå vid Luleå Centralstation, med precis samma goda premiumutbud, uppdelat i ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minibuss.
Biluthyring i Luleå ger dig tillgång till sevärdheter

Biluthyring i Luleå ger dig tillgång till sevärdheter

Kosta på dig att hyra bil i Luleå och ta dig till någon av de många sevärdheter och attraktioner som finns i detta guldkorn i norra Sverige. Musikfestivalen på Gültzauudden, som hålls den tredje veckan i augusti, bjuder på många kända artister och har gratis inträdde, så du kan lägga en extra slant på hyrbil i Luleå. Eller varför inte hyra bil i Luleå för att besöka Kulturens Hus eller någon av alla konsertsalar och konsthallar i stan. Biluthyring i Luleå blir ett måste om du ska ta dig ut till någon av de 400 kyrkstugorna i Gammelstad kyrkstad.Biluthyrning i Luleå blir din biljett till regionens skönhet, nöjen och kulturaktiviteter och skapar i slutänden en oförglömlig upplevelse.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Lulea

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Lulea?
För att hyra en bil hos SIXT på Lulea så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Lulea.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Lulea?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Lulea. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 168 omdömen
Service under och efter uthyrningen
(5,0)
Överlämningen av bilen
(4,8)
Bilen
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Lulea

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Lulea?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Lulea?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Lulea?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Lulea

Visa mer