Biluthyrning
Lund
Fäll ihop
Sverige // Lund
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Lund: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Lund är belägen i västra delen av staden inte långt ifrån shoppingcentret Nova och i anslutning till de stora transportlederna Norra Ringen, väg 108 samt väg 16 ut mot E6. Att hyra bil i Lund gör det enkelt att ta sig runt i de här delarna av Skåne eller södra Sverige. Njut av Lund med omnejd i en lyxbil av ett premiummärke. Sixt i Lund har många tyska kvalitetsbilar i olika storlekar, i spann från ekonomi till stort och lyxigt. Du kan hyra en liten bil som är lätt att parkera i stan eller en rymlig 4x4 suv eller minibuss för bekväma färder på längre sträckor utmed landsvägarna.

 
 • Lund Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Västra Stationstorget
  222 20 Lund

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.11:00 - 14:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

 • Lund/BMW

  Sixt Biluthyrning
  Traktorvägen 7
  226 60 Lund

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.11:00 - 14:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixts biluthyrningstjänster i Lund

Att hyra bil i Lund ger en möjlighet till både upphämting och återlämning dygnet runt. Villkoren för biluthyrning i Lund är i vissa fall fria kilometer, ibland till exempel 150 eller 350 kilometer. Bilarna är försedda med vinterdäck vintertid. Biluthyrning i Lund kan bokas i förväg på din smartphone eller dator.

Köra i Lund med Sixt

Att hyra bil i Lund gör en flexibel och oberoende. Lund har en liten och gammal stadskärna som kan upplevas till fots efter att man har ställt hyrbilen i ett parkeringshus. I de här delarna av Lund finns ett stort utbud av restauranger kring flera mysiga torg, och sevärdheter som Domkyrkan och Botaniska trädgården och ett litet stycke därifrån Stadsparken med härliga omgivningar. Med hyrbil i Lund kan man även ta sig till forskningsanläggningen ESS som är under uppförande i stadens östra utkant. På bekvämt avstånd från Lund med hyrbil finns i öster Skrylleskogen mellan Dalby och Södra Sandby. Eller varför inte hyra en cabriolet och köra västerut till badstränder och naturreservat vid Lomma och Bjärred. Med hyrbil i Lund kan man även ta sig ut längs motorvägarna E6 och E22 med vilka hela södra Sverige ligger inom räckhåll.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service