Biluthyrning i Lund

 

Mest populära bilarna i Lund

* Priserna beräknades den 07.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Lund/BMW, med början den 14.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Lund

Sixts biluthyrningstjänster i Lund

Sixts biluthyrningstjänster i Lund

Sixt biluthyrning i Lund är belägen i västra delen av staden inte långt ifrån shoppingcentret Nova och i anslutning till de stora transportlederna Norra Ringen, väg 108 samt väg 16 ut mot E6. Att hyra bil i Lund gör det enkelt att ta sig runt i de här delarna av Skåne eller södra Sverige. Njut av Lund med omnejd i en lyxbil av ett premiummärke. Sixt i Lund har många tyska kvalitetsbilar i olika storlekar, i spann från ekonomi till stort och lyxigt. Du kan hyra en liten bil som är lätt att parkera i stan eller en rymlig 4x4 suv eller minibuss för bekväma färder på längre sträckor utmed landsvägarna. Att hyra bil i Lund ger en möjlighet till både upphämting och återlämning dygnet runt. Villkoren för biluthyrning i Lund är i vissa fall fria kilometer, ibland till exempel 150 eller 350 kilometer. Bilarna är försedda med vinterdäck vintertid. Biluthyrning i Lund kan bokas i förväg på din smartphone eller dator.
Köra i Lund med Sixt

Köra i Lund med Sixt

Att hyra bil i Lund gör en flexibel och oberoende. Lund har en liten och gammal stadskärna som kan upplevas till fots efter att man har ställt hyrbilen i ett parkeringshus. I de här delarna av Lund finns ett stort utbud av restauranger kring flera mysiga torg, och sevärdheter som Domkyrkan och Botaniska trädgården och ett litet stycke därifrån Stadsparken med härliga omgivningar. Med hyrbil i Lund kan man även ta sig till forskningsanläggningen ESS som är under uppförande i stadens östra utkant. På bekvämt avstånd från Lund med hyrbil finns i öster Skrylleskogen mellan Dalby och Södra Sandby. Eller varför inte hyra en cabriolet och köra västerut till badstränder och naturreservat vid Lomma och Bjärred. Med hyrbil i Lund kan man även ta sig ut längs motorvägarna E6 och E22 med vilka hela södra Sverige ligger inom räckhåll.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Lund

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Lund?
För att hyra en bil hos SIXT på Lund så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Lund.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Lund?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Lund. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 534 omdömen
Sedan du lämnat tillbaka bilen
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Lund

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Lund?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Lund?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Lund?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Lund

Visa mer