Biluthyrning i Mjölby

 

Mest populära bilarna i Mjölby

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Mjölby, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Mjölby

Sixts biluthyrningstjänster i Mjölby

Sixts biluthyrningstjänster i Mjölby

Sixt biluthyrning i Mjölby är ett utmärkt alternativ för dig som enkelt vill ta dig runt regionen utan att behöva krångla med buss- och tågavgångar. En hyrbil i Mjölby ger tillgång till alla sevärdheter i området och ser till att du utnyttjar varje minut av besöket på bästa sätt. Mjölby tillhör en del av Sverige rikt på upplevelser och du kan ta enklast del av dem med hjälp av en hyrbil.Med hjälp av SIxt kan du få tag på en bra hyrbil i Mjölby som passar bäst för dina behov. Vill du ha en lyxbil som en cabriolet för snabba åkturer? Behöver du en minibuss eller en 4x4 för resor vintertid? Vi har gott om alternativ för dig som vill hyra bil i Mjölby utan att behöva äventyra din ekonomi på semestern. Oavsett om du vill ha 0 extratjänster eller utnyttja dem alla vill vi vara tillmötesgående på vår biluthyrning i Mjölby och ge dig bäst service i Sverige.
Köra i Mjölby med Sixt

Köra i Mjölby med Sixt

Om du vill hyra bil i Mjölby öppnar du upp ett överflöd av möjligheter för aktiviteter och sevärdheter i området. Mjölby är känt för att vara platsen där fornlämningar och andra historiska artefakter finns bevarade. I Skänninge, en kort bilresa från Mjölby, kan du se Vårfrukyrkan som reser sig majestätiskt över omgivningen. I området finns också gott om hembygdsgårdar som är ett utmärkt utflyktsmål där du kan stanna för en kopp kaffe och fika. I närheten av vår biluthyrning i Mjölby hittar du också natursköna reservat där du kan observera naturlivet. Tåkern är en av de bästa fågelsjöarna i Europa och lockar ornitologer från hela världen. Om du väljer att hyra bil i Mjölby kan du enkelt ta dig dit liksom till angränsade städer tack vare förbindelsen till motorvägen E4.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Mjölby

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Mjölby?
För att hyra en bil hos SIXT på Mjölby så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Mjölby.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Mjölby?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Mjölby. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 18 omdömen
Vägen till Sixt
(5,0)
Bilen
(5,0)
Service under och efter uthyrningen
(5,0)

Vanliga frågor om hyrbilar i Mjölby

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Mjölby?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Mjölby?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Mjölby?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Mjölby

Visa mer