Biluthyrning i Nyköping

 

Mest populära bilarna i Nyköping

* Priserna beräknades den 06.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Stockholm Skavsta Flygplats, med början den 13.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Nyköping

Sixts biluthyrningstjänster i Nyköping

Sixts biluthyrningstjänster i Nyköping

Att hyra bil i Nyköping är en bra affär på många sätt. Genom vår biluthyrning som har kontor på Arlanda men också på den mindre lokala flygplatsen Stockholm Skavsta. I Nyköping, pärlan på östkusten i Sverige, kan du enkelt hyra bil oavsett om du kommit till staden med tåg, flyg eller kanske till fots. Med sitt vackra läge med havsbrisen och den gamla charmen som utgångspunkt är det väl värt att hyra bil i Nyköping för att upptäcka allt som staden och dess omgivningar har att dela med sig av. Det behöver inte alltid handla om ren transport när du tar dig till Sixt biluthyrning i Nyköping. Ibland, om ekonomi tillåter, får lyx gå först. Då kan Sixt enkelt hjälpa dig med en lyxbil i form av en cabriolet att susa fram i. Ska du istället från 0 till hundra i lantlig miljö och vill vara säker på greppet så tycker säkerligen vår biluthyrning i Nyköping att en 4x4 är ett bättre alternativ. ibland är det också utrymme som får styra och en minibuss blir valet. Även här kan vår biluthyrning i Nyköping hjälpa dig. När du vill se dig om i Sverige och allt vad landet har att erbjuda är det enkelt att hyra bil i Nyköping och trampa gasen i botten.
Köra i Nyköping med Sixt

Köra i Nyköping med Sixt

Att köra din hyrbil i Nyköping är en fröjd på många sätt. Du kan enkelt ta dig ner till hamnen, en central punkt i staden. Vill du ta en break från jobb och stadsmiljö så är en tur söderut och ut på Vikbolandet att rekommendera. Ta exempelvis en bilfärja över havet för att få den riktiga känslan av lantliv. Att istället köra in mot staden med din hyrbil i Nyköping är inte heller en tokig idé. Strosa på stadens vackra huvudgata och kika i butiker och fika på mysiga små fik.
Andra biluthyrningstjänster från Sixt
  • Billig hyrbil
  • Lyxbilar hyra
  • Minibuss hyra
  • Eldrivna hyrbil
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Nyköping

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Nyköping?
För att hyra en bil hos SIXT på Nyköping så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Nyköping.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Nyköping?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Nyköping. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 223 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Nyköping

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Nyköping?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Nyköping?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Nyköping?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?