Biluthyrning i Ödeshög

 

Våra tjänster på Ödeshög

Sixt Biluthyrning I Ödeshög

Sixt Biluthyrning I Ödeshög

Sixt biluthyrning i Ödeshög gör din vistelse både enkel och bekväm. Att hyra bil i Ödeshög som är en underbar plats med sjöutsikt över den sägenomspunna sjön Vättern ger dig möjlighet att hitta såväl framåtskridande företag som mer jordnära verksamheter på din resa. Är du ute efter avkoppling på en av de mest natursköna platser som finns i Sverige och vill hyra en bil som passar både dina behov och din ekonomi? Kanske söker du en cabriolet för soliga dagar eller en lyxbil för riktigt speciella tillfällen, kanske är ni flera som deltar på resan och då kan en minibuss vara det bästa alternativet för er. Med en 4x4 hyrbil i Ödeshög reser du bekvämt och säkert vare sig du är ute i affärsangelägenheter eller på mer avkopplande aktiviteter. Parkera din hyrda bil på någon av stadens alla fria parkeringsplatser och se dig omkring!
Upplev Ödeshög med en hyrbil

Upplev Ödeshög med en hyrbil

Att hyra bil i Ödeshög ger dig som turist möjligheter att uppleva naturen. Vad du än är ute i för ärenden ska du inte missa att besöka Omberg och dess populära ekopark. Här kan du besöka vandrarhemmet, äta på restaurangen eller njuta av din medhavda matsäck på någon av de vackraste utsiktsplatser som finns i Sverige. När du befinner dig på Omberg kan du även passa på att besöka författarinnan Ellen Keys hem Strand, som är öppet för guidad visning under hela sommarhalvåret. Att hyra bil i Ödeshög är smidigt och bekvämt och vad du än väljer för typ av bil tar den dig upp på Omberg på någon av bergets gemytliga små vägar. I Ödeshögs centrum kan du ta en skön paus från arbete eller badande och strosa runt bland butiker, restauranger och gemytliga caféer. Att resa med hyrbil i Ödeshög ger dig möjlighet att uppleva de härligaste platserna i Ödeshögsområdet. Hästholmens hamn är en trivsam samlingsplats under årets alla månader och Naturum Tåkern som är bemannat med kunniga guider är ett nybyggt besökscentrum vid den välkända fågelsjön Tåkern bjuder på inspirerande utställningar och filmrum som passar för alla åldrar!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ödeshög

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ödeshög.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ödeshög?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ödeshög. En avgift kan tillkomma.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ödeshög?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Ödeshög

Kan jag boka en bil för en längre tid i Ödeshög?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ödeshög?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Ödeshög

Visa mer