Biluthyrning i Örebro

 

Mest populära bilarna i Örebro

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Örebro/Werksta, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Örebro

Sixts biluthyrningstjänster i Örebro

Sixts biluthyrningstjänster i Örebro

När du landat i Örebro, i mitten av det inte så breda landet Sverige och det är dags att skaffa hyrbil så är Sixt biluthyrning i Örebro det perfekta valet. Staden har mycket att erbjuda med sitt pampiga slott och butiksstråk men även utanför stadens kärna finns en hel del att upptäcka. Genom att hyra bil i Örebro kan du lätt ta dig till de olika sevärdheterna.Oavsett om du är ute efter att glassa runt i en cabriolet eller en annan lyxbil för en helg eller om du behöver ett mer praktiskt val som en 4x4 eller en minibuss så kan du genom Sixt hyra bil i Örebro. Vår biluthyrning i Örebro hjälper dig att skräddarsy din bilresa genom Sverige allt efter önskemål och ekonomi.
Köra i Örebro med Sixt

Köra i Örebro med Sixt

Att hitta saker att se och göra med en hyrbil i Örebro är inte svårt. Ta exempelvis med familjen till ett av Sveriges i särklass bästa äventyrsbad, Lost City på Gustavsvik. Låt familjen busa loss ordentligt en dag bland vattenfall, vågmaskiner och lekpooler för de allra minsta. Ett annat alternativ för dig som passat på att hyra bil i Örebro är att ta dig ännu längre utanför centrum. Garphyttans nationalpark bjuder på naturupplevelse och lantluft i vackert bevarad miljö. Även den som är på tjänsteresa i staden eller som bara har ett par timmars ledighet mellan långa jobbmöten kan behöva lite fritid. Vår biluthyrning i Örebro hjälper dig att få just den lilla friheten om så bara för några timmar. Kanske kan du passa på att ta den korta utflykten längs Svartån till Naturens hus. Passa på att äta en lunch i restaurangen och kanske ta en promenad längs ett av alla de vackra stråken i detta natursköna område. Din hyrbil i Örebro ger dig friheten att välja, det är bara upp till dig att sålla bland alternativen.
Andra biluthyrningstjänster från Sixt
  • Billig hyrbil
  • Lyxbilar hyra
  • Minibuss hyra
  • Eldrivna hyrbil
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Örebro

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Örebro?
För att hyra en bil hos SIXT på Örebro så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Örebro.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Örebro?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Örebro. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,7
En sammanställning av 291 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)
Bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Örebro

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Örebro?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Örebro?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Örebro?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Örebro

Visa mer