Biluthyrning i Östersund

 

Mest populära bilarna i Östersund

* Priserna beräknades den 26.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Östersund, med början den 02.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Östersund

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Östersund

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Östersund

Upplev vägarna i det jämtländska landskapet. Sixt Biluthyrning i Östersund har bilen för dig. Här hittar du alltid en rad olika modeller av bilar att välja bland, från minibuss och 4x4 till cabriolet och lyxbil. Hitta en fordonsmodell som passar dig oavsett om du gör en affärsresa eller behöver en bil för semestern med gott om utrymme för till exempel skidutrustning. Sixt är ett internationellt biluthyrningsföretag som finns representerade i hela 105 länder över hela världen, liksom på ett stort antal platser runt om i hela Sverige. För resenärer som föredrar en premiummodell när de ska hyra bil i Östersund är detta ett förstahandsval. En lösning som är anpassad utifrån dina behov kan alltid tas fram när bokar en hyrbil i Östersund. Det är möjligt att göra en rad tillägg som till exempel obegränsad körsträcka, försäkring, extra förare, barnstol, satellitnavigation, premium drive, förare under 25 år, första klass/first class, economy. Beroende på vilket kontor du väljer varierar valen liksom utbudet något.
Ta dig till skidbacken med en hyrbil i Östersund

Ta dig till skidbacken med en hyrbil i Östersund

Östersund lockar med både längdskidåkning liksom alpin åkning. Några av de mesta omtyckta backarna är Gustavsbergsbacken, Ladängen och Litsbacken. Eller vad sägs om att upptäcka en ny sida av Sverige från en skoter? Under sommaren är naturen minst lika vacker, så passa på att njuta av regionen året om. Storsjön är till exempel väldigt vackert och ett måste att besöka. Genom att hyra bil i Östersund tar du dig runt i området snabbt och enkelt och du hittar snart dina egna guldkorn. Att köra bil i ett av Sveriges största landskap ger dig stora flexibilitet och valmöjlighet oavsett om du planerar en längre eller kortare rutt. För att hyra bil i Östersund, besök hemsidan eller kontakta vår kundtjänst direkt. Du kan alltid hitta en helhetslösning som är helt anpassad efter dina krav på ekonomi, komfort och säkerhet.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Östersund

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Östersund?
För att hyra en bil hos SIXT på Östersund så måste du vara minst 19 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Östersund.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Östersund?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Östersund. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 428 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
På Sixt-kontoret
(4,9)
Bilen
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar i Östersund

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Östersund?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Östersund?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Östersund?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Östersund

Visa mer